KUCHARZ Sandomierz oferta pracy Borkowski Aleksander
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-03-10
Lokalizacja: Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: Borkowski Aleksander
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Opatowska, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sandomierz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sandomierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sandomierz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 10.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_5: 艣rednie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Borkowski Aleksander
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Adres pracodawcy:
Al.Jana Paw艂a II 2a, 37-450 Stalowa Wola, powiat: stalowowolski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawc膮 telefoniczny: 882 943 860 lub 601 298 471
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: stalowowolski
Gmina pracodawcy: Stalowa Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Stalowa Wola
Ulica pracodawcy: Al.Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 2a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: pozosta艂e po艣rednictwo pieni臋偶ne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
bie偶膮ca kontrola jako艣ci produkt贸w oraz proces贸w produkcyjnych
IKO Kompania Drobiarska - 2018-03-06 - Augustowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CITY PARK POZNA艃 Sp. z o.o., Sp. komandytowa - 2016-09-23 - Pozna艅 (wielkopolskie)
wykszta艂cenie min. zawodowe-gastronomiczne, do艣wiadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLU艢 - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
do uzgodnienia
US艁UGI TRANSPORTOWE KOC脫J BOGUS艁AW - 2016-12-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - 呕elech贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni
Dariusz Bagi艅ski - 2018-01-15 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie da艅, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Bochotnica (lubelskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-07-06 - Bytom (艣l膮skie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie da艅 kuchni orientalnej na zam贸wienie klienta. Praca przez ca艂y tydzie艅 w godzinach 10:00-22:00 po 12 godzin co drugi dzie艅.
"ADONA 1" SP脫艁KA CYWILNA NGUYEN NGOC TUYNH,NGUYEN NGOC RENATA - 2019-11-15 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie diagnoz psychofizycznych. Prowadzenie arkuszy bada艅 i obserwacji pedagogicznych. Prowadzenie zaj臋膰 indywidualnych i grupowych
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni tunezyjskiej
AMIR KEBAB SABRI ADOUANI - 2019-10-11 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Krak贸w, Pozna艅, Cz臋stochowa, Gda艅sk, Wroc艂aw, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (艣l膮skie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-05-09 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂kow na potrzeby cateringu, przygotowywanie dan dietetycznych, przygotowywanie da艅 na imprezy koliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tunezyjskiej (np. kebab, tortilla, ry偶 po arabsku). Praca wg grafiku 10-18 i 18-24Umowa o prac臋 10.09.2018-09.09.2019
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-11-29 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o wizerunek wyrob贸w gastronomicznych
PE艁NIA ROZKOSZY ROBERT GRZENKOWICZ - 2018-03-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TAWERNA RAFA STASZK脫W SP脫艁KA JAWNA FILIA GO艢CINIEC - 2019-01-02 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dania a'la carte
艁UKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2017-07-03 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
- sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
INP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, pieczenie
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Strzegowo (mazowieckie)
Gotowanie i utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na stanowisku pracy.
WALDI APARTAMENT RESTAURACJA WALDEMAR FURMAN - 2018-11-19 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci.
"KRAKOWSKA FUNDACJA CENTRUM INFORMACJI, SPOTKA艃, DIALOGU, WYCHOWANIA I MODLITWY W O艢WI臉CIMIU" - 2019-01-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, godziny pracy: 8:00-16:00, 13:00-21:00, miejsce wykonywania pracy Zajazd Z艁OTY BA呕ANT Bonowice gmina Szczekociny
PPHU "TOPAZ" Musia艂 Adam - 2019-05-31 - Szczekociny (艣l膮skie)
ocena surowc贸w, produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wstepna surowc贸w, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami; wyko艅czenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w typu fast food. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY M艁YN RESTAURACJA, POKOJE GO艢CINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-05-09 - Borz臋cin (ma艂opolskie)
Umiej臋tno艣膰 smacznego gotowania polskich potraw.Poszukujemy osoby z do艣wiadczeniem w gastronomii.
Posejdon s.c. - 2019-02-25 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
zapoznanie si臋 ze sklepem i zasadami funkcjonowania sprzeda偶y detalicznej, zapoznanie si臋 z zasadami BHP,nauka obs艂ugi klient贸w przy spredazy detalicznej,zapoznanie si臋 z obs艂ug膮 kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego,nauka przyjmowania i wydwania towaru,zapoznanie si臋 z magazynemn dokumentami dostaw oraz zasadami rozmieszczania towar贸w w magazynie,nauka przygotowania towar贸w do wydania z magazynu oraz zasadami uzupe艂nianiatowar贸w w sklepie,zapoznanie z zasadami inwentaryzacji towar贸w w sklepie, anuka kontroli stanu materia艂贸w opakownowych, nauka wysy艂ki zam贸wie艅,nauka nale偶nej ekspozycji towar贸w wewn膮trz sklepu, dbnie o porzadek w sklepie i na magazynie.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - 艁uk贸w (lubelskie)