KUCHARZ Mielno oferta pracy HOLIDAY PARK & RESORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 7 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń i sprzętów gastronomicznych
Data publikacji: 2021-05-10
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HOLIDAY PARK & RESORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GENERAŁA MACZKA 12, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń i sprzętów gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: za miesiąc + premia
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 7 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2021
Data zakończenia pracy: 05.09.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. średnie, doświadczenie w pracy w restauracji hotelowej / stołówce, umiejętność pracy w zespole, przestrzeganie czystości, sumienność, dyspozycyjność, mile widziani emeryci
Nazwa pracodawcy:
HOLIDAY PARK & RESORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 7851800879
danePracodawcy_regon: 363484979
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
63-100 Śrem, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 6:00 -18:00, 12:00- 21:00, również w weekendy, możliwe zakwaterowanie w sąsiednim pensjonacie, całodzienne wyżywienie w cenie 20 zł
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: śremski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3026
Gmina pracodawcy: Śrem
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Śrem
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971560
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 10.05.2021
Oferta pracy ważna do: 09.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?270d95288216846c9c5e7ea28aee9586
Podobne oferty pracy
Umiejętność montażu stolarki okiennej i drzwiowej, umiejętność wykonywania prac budowlanych podegających na obróbce murarskiej zamontowanych elementów.
Z.P.H.U. "MARWAL" s.c. -Marek i Danuta Dikelman - 2017-12-20 - Kłodzko (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Sławno (zachodniopomorskie)
Projektowanie maszyn i urządzeń do automatyzacji procesów produkcyjnych. Tworzenie modeli trójwymiarowych oraz dokumentacji wykonawczej projektowanych maszyn. Nadzór nad procesem produkcji i montażu. Uczestniczenie w uruchomieniu na miejscu oraz u klienta.
Centrum Produkcyjne Pneumatyki "PREMA" S.A. w Kielcach - 2015-11-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, dbanie o stan magazynowy towarów. Praca w Kołobrzegu w godz. 11-22 (dzień/dzień)
RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Mrozy (mazowieckie)
Gotowanie, obieranie ziemniaków, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczyń, lepienie pierogów.
Pierogarnia u Grażyny Grażyna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Radomsko (łódzkie)
Wykonywanie prac budowlanych przygotowawczych, układanie płytek. Praca na terenie woj. podkarpackiego - pracodawca zapewnia dojazd do pracy.WYMAGANIA: wykształcenie podstawowe/zawodowe oraz 6 - mies. doświadczenie zawodowe.KONTAKT Z PRACODAWCĄ e-mail: biuro (at) herbud2.pl lub tel. 660 790 963
Bąkowski Krzysztof HERBUD - 2 PROFESJONALNE INSTALACJE W BUDOWNICTWIE - 2016-04-05 - Jarosław (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Polańczyk (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków, obsługa gości.
CEGBUD-CEGIELNIA KRZYŻ, ADAMCZYK-SPÓŁKA JAWNA - 2021-05-14 - Tarnów (małopolskie)
wyrób pizzy
P.H.U. Michał Kiewel - 2016-07-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Puławy (lubelskie)
kuchnia polska,
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2019-09-06 - Białystok (podlaskie)
Praca w Restauracji Dębickiej. Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
FORTE Paweł Nykiel - 2020-01-24 - Dębica (podkarpackie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2018-02-26 - Wędrzyn (lubuskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zakopane (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośrednigo przełożonego na zmianie, sporządzanie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, utrzymywanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych.
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-10-20 - Głogów (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotwywanie potraw, kuchni śródzemnomorskiej i ukraińskiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-01-04 - Karpacz (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00
kontakt przez PUP - 2021-05-25 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Góra Puławska (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
w/g stanowiska.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Kielce (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw kuchni wietnamskiej, azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-foodów. Rozwożenie cateringu.
Iwona Palińska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)