KUCHARZ/KUCHARKA Starachowice oferta pracy Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Data publikacji: 2017-02-07
Lokalizacja: Starachowice (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 15, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków - kuchnia polska w restauracji "Lemon Star" prowadzonej w ZDZ.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Starachowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starachowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Starachowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zakład Doskonalenia Zawodowego w Kielcach, Biuro Projektu" Nowy Zawód- nowe możliwości"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Adres pracodawcy:
Padarewskiego 55, 25-950 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Padarewskiego
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2017
Oferta pracy ważna do: 10.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań, mile widziane doświadczenie; zakrtes obwiązków: praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dwie zmiany, godziny do uzgodnienia, miejsce pracy Gliwice Rynek lub Łącza ;
KLUB BIZNESMENA DANUTA WOLNY-NAUM - 2018-06-27 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2016-04-19 - Malbork (pomorskie)
Samodzielne ustalanie menu oraz przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, znajomość przepisów oraz receptur kuchni ukraińskiej
"ESTRAGON" Restauracja s.c. Surleta Paweł, Surleta Grzegorz - 2017-06-22 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00, kontakt osobisty w godz. 10.00-18.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-11-04 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,menu. Obsługa imprez, przygotowywanie zamówienia.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Olesno (opolskie)
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie kuchni zimnej i gorącej
HADEX S.A. - 2016-11-07 - Gdynia (pomorskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
Zakres obowiązków dla kucharza. Kontakt tel. 41 315 10 72
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Podzamczu - 2018-02-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
tynkowanie elewacji i ścian pod kierownictwem osoby uzbeckojęzycznej
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, pomoc w wydawaniu i wydawaniu posiłków, prace porządkowe. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6-22
TWISTER sp.z o.o. - 2017-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
utrzymanie czystości i porządku w budynku i na zewnątrz, pomoc w organizacji i realizacji imprez sportowych, obsługa techniczna hali, naprawy usterek
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przygotowywanie potraw i dań, estetyczna i prawidłowa ich prezentacja, przestrzeganie norm, dbałość o jakość wykonywanej pracy
"HAPPY DIET" SPÓŁKA JAWNA A. WRÓBEL, A. GRELA - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych.
Delikatesy Teresa Łącka - 2017-06-12 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Sporządzanie dańkuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-09-12 - Białystok (podlaskie)
sprawdzanie opon i znajdowanie w nich ubytków i uszkodzeń, łatanie opon, konserwacja kół, bieznikowanie
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
kierowanie traktorem przy wykonywaniu robót budowlanych
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Połupin (lubuskie)
gotowanie
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-06 - Starogard Gdański (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zagościniec (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku w stołówce przedszkolnej
Leśna Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - Rączna (małopolskie)
Sporządzanie dań barowych, obiadowych, ciast i deserów
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz
Players Restauracja Beata Różańska - 2016-04-11 - Choszczno (zachodniopomorskie)