KUCHARZ Ko艅skie oferta pracy F. H. U. DUKA Szymon Karbownik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-10-07
Lokalizacja: Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: F. H. U. DUKA Szymon Karbownik
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Polna 7A/54, 26-200 Ko艅skie, powiat: konecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艅skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: konecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艅skie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2019
Data zako艅czenia pracy: 13.09.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidu
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 5)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oferta pracy w ramach programu RPO skierowana dla os贸b:- po 50 roku 偶ycia lub- powy偶ej 29 roku 偶ycia znajduj膮cych si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy, co oznacza, 偶e nale偶膮 do jednej z poni偶szych kategorii os贸b: * kobiety, * osoby posiadaj膮ce aktualny orzeczony stopie艅 niepe艂nosprawno艣ci, * osoby d艂ugotrwale bezrobotne, tj. bezrobotne nieprzerwanie przez okres ponad 12 miesi臋cy, * osoby z niskimi kwalifikacjami.
Nazwa pracodawcy: F. H. U. DUKA Szymon Karbownik
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艅skich
Adres pracodawcy:
Polna 7A/54, 26-200 Ko艅skie, powiat: konecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Ko艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艅skie
Ulica pracodawcy: Polna
Numer budynku pracodawcy: 7A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艅skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.10.2019
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?30bdd4e2a39a6a516123b4597c18451f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Koniak贸w (艣l膮skie)
sporz膮dzane r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych,praca na dwie zmiany w godzinach otawrcia restauracji 10 -22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-03-19 - Lgota Murowana (艣l膮skie)
kuchnia azjatycka
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2018-09-11 - Sierpc (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tczew (pomorskie)
Prace zwi膮zane z wznoszeniem budynk贸w, r贸wnie偶 na terenie Piekar 艢l膮skich
"AS-INVEST" JOANNA BALBIERZ - 2017-10-03 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Obs艂uga wesel, przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, katering.
JK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2016-03-21 - Udorpie (pomorskie)
w/g stanowiska
Dom Pomocy Spo艂ecznej im.F.Malskiej w Kielcach - 2018-09-12 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM US艁UG SP. Z O.O. - 2019-04-17 - Boguchwa艂a (podkarpackie)
Gotowanie podstawowych potraw, zup, sma偶enie mi臋s, przygotowywanie sur贸wek. Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie ze z艂o偶onymi zam贸wieniami.Miejsce wykonywania pracy: Parking August贸wka, gm. Ka艂uszyn.
EMIDA SP脫艁KA JAWNA REK-SZERSZENIEWSCY - 2018-08-09 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, przek膮sek i innych
ECO - CATERING Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2019-04-17 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach zbiorowego 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - W膮sosz G贸rny (艣l膮skie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w2. Porz膮dek na stanowisku pracy3. Podawanie potraw4. Przer贸bka mi臋sa i warzyw
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Gryfino (zachodniopomorskie)
- przygotowanie da艅 kuchni zimnej- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy- dbanie o powierzony sprz臋t- stosowanie si臋 do przepis贸w BHP oraz HACCP
Vienna House AMBER BALTIC Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw wega艅skich.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Projektowanie konstrukcji maszyn i urz膮dze艅, Monta偶 i demonta偶 element贸w i urz膮dze艅 automatyki przemys艂owej i urz膮dze艅 precyzyjnych, Wykonywanie element贸w mechanicznych do przyrz膮d贸w elektrycznych i elektronicznych oraz ich monta偶 w uk艂adzie, Przeprowadzanie pr贸b dzia艂ania mechanizm贸w precyzyjnych po zainstalowaniu, naprawie, regulacji oraz konserwacji, Wykonywanie zabezpiecze艅 antykorozyjnych oraz wymiana p艂yn贸w eksploatacyjnych, z zachowaniem wymog贸w ochrony 艣rodowiska naturalnego, Instalowanie i uruchamianie na stanowisku pracy nowych urz膮dze艅 i aparatury oraz urz膮dze艅 po naprawach g艂贸wnych (kapitalnych), Analiza wykonalno艣ci zapyta艅 dotycz膮cych modernizacji maszyn, Uczestniczenie w tworzeniu kalkulacji do oferty na modernizacj臋 maszyn, Modernizacja maszyn przemys艂owych, Poszukiwanie podwykonawc贸w, Wsp贸艂praca z zaopatrzeniem w zakresie dostarczania element贸w i urz膮dze艅 niezb臋dnych do realizacji powierzonych zada艅, Testowanie prototyp贸w, Zmiany i korekty wynikaj膮ce z eksploatacji prototyp贸w maszyn i urz膮dze艅 Monta偶 szaf steruj膮cych.
Zak艂ad Elektroniki i Informatyki "CHIP" Romuald Kwieci艅ski - 2016-12-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
do uzgodnienia
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-03 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie potraw gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zabrze (艣l膮skie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posi艂k贸w i/lub sushi, dba艂o艣c o jako艣c i staranno艣膰 wykonywanych posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t, uczestnictwo w r贸偶nego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-sp贸艂ka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie potraw zapewnienie najwy偶szej jako艣膰 produkt贸w w po艂膮czeniu z jako艣ci膮 obs艂ugi i estetyk膮 wydawanych potraw dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 przestrzeganie i w艂a艣ciwie stosowanie obowi膮zuj膮cych zasad /przepis贸w BHP, Ppo偶., Sanepid-u utrzymywanie wysokich standard贸w sanitarnych w ramach prowadzonej dzia艂alno艣ci przestrzeganie przepis贸w i procedur obowi膮zuj膮cych w produkcji gastronomicznej
"Spo艂em" Augustowska Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-10-02 - August贸w (podlaskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂kow - kebab贸w.Wymagania:- wykszta艂cenie podstawowe,- ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemilogicznych,- sta偶 pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
Us艂ugi Gastronomiczne Monika Golczyk - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-19 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla wczasowicz贸w
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY WOJNOWO Anna Aleksandrowicz - 2016-04-04 - Wojnowo (lubuskie)
Osoba na tym stanowisku, b臋dzie odpowiedzialna za wykonanie i analiz臋 wraz z wycen膮, opracowanie technologii wykonania projektu. Samodzielne prowadzenie zada艅. Opracowanie dokumentacji technicznej.
ampolska.sc - 2017-03-01 - Bytom (艣l膮skie)
umiej臋tno艣膰 w艂a艣ciowego wsp贸艂偶ycia w zespole, charakterystyka pracy: przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, pomoc w restauracji- sprz膮tanie, ch臋ci do pracy miejsce pracy: Mirsk
HELENA ROSIK KAWIARNIA PAPROTKA - 2019-03-12 - Mirsk (dolno艣l膮skie)