KUCHARZ Karpacz oferta pracy TERJAN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-06-19
Lokalizacja: Karpacz (dolnośląskie)
Pracodawca: TERJAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Karkonoska 26, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karpacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Karpacz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 30.06.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: TERJAN
danePracodawcy_nip: 756-18-22-105
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Biuro Pracy Jelenia Góra
Adres pracodawcy:
Karkonoska 26, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0206
Gmina pracodawcy: Karpacz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Karpacz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936032
Ulica pracodawcy: Karkonoska
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Biuro Pracy Jelenia Góra
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?52a951534a0b6c69110fdd8de051dcf4
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
-przygotowywanie najprzeróżniejszych dań wyszukanej kuchni organicznej od przystawki, przekąski po dania główne oraz desery, -organizacja wszystkich procesów roboczych w kuchni, -planowanie menu, -pomoc w zakupie składniki,-właściwe przechowywanie produktów.
Kolonieschänke Burg pro gastra GmbH - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
prace ogólnobudowlane
Zakład Usług Budowlano Wykończeniowych Tomasz Stelmach - 2018-04-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Samodzoelnośc wykonywania posiłków, dobra organizacja pracy.
Uzdrowisko " Kopalnia Soli -Bochnia" Spółka z o.o - 2016-01-15 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja-Bar ,,SMAKOSZ" Andżelika Rompca - 2018-01-10 - Sztum (pomorskie)
Praca przy automatyce. Preferowane osoby po studiach w tym kierunku lub po przeszkoleniu.Praca w delegacji - place budowy, które obsługuje firma.
ROIGO-POL SP.Z.O.O - 2020-01-03 - Konopnica (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości stanowiska pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2019-11-18 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
"PAJ" SPÓŁKA CYWILNA JANUSZ ŚLEDZIONA, PAWEŁ WOŹNIAK - 2019-05-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw dla mieszkańców DPS.Praca w sytemie dwuzmianowym w godz. 6:00-14:00 i 12:00-20:00, wg harmonogramu.
Dom Pomocy Społecznej w Lubzinie - 2018-12-18 - Lubzina (podkarpackie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-05-12 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, współpraca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych dań, przygotowywanie cateringu i imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Prowadzenie zespołu, gotowanie i przyprawianie potraw
PROGRES Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-09-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-03-13 - Tczew (pomorskie)
produkcja tortilla
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-11-26 - Raszyn (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering
Fundacja "WELES" - 2018-05-07 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-07-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Utrzymywanie czystościi i porządku,naczyń,sprzętu i pomieszczeńkuchennych.Przygotowanie posiłków,porcjowaniei wydawanie.Przestrzeganie przepisów BHP,przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej i arabskiej ( falafel, samosa, chicken, chapat, roti)
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
pomoc w kuchni bankietowej przy przygotowaniu dań, dbanie o jakość produktu, praca w międzynarodowym zespole, posługiwanie się językiem angielskim, umiejętność współpracy i doskonała organizacja pracy własnej, prezentacja dań, Live Cooking, przygotowanie dań kuchni polskiej, kuchni międzynarodowej oraz kuchni azjatyckiej, praca również w godzinach nocnych,
Sopot Zdrój sp. z o.o. - 2018-12-19 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dbałość o jakość potraw.
Cołokidzi i Wspólnicy Lipiany Południe - 2015-12-11 - Lipiany (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków i inne bieżące prace na zajmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Białe (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)