KUCHARZ Hajnówka oferta pracy Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-04-04
Lokalizacja: Hajnówka (podlaskie)
Pracodawca: Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hajnówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hajnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hajnówka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy: Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Adres pracodawcy:
Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: hajnowski
Gmina pracodawcy: Hajnówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hajnówka
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2018
Oferta pracy ważna do: 02.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Istebna (śląskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur restauracji (np. włoskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
Wiesław Niewiński Laguna w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty i w ramach imprez okolicznościowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - Słupia (łódzkie)
znajomość kuchni japońskiej ( możliwość przyuczenia osoby chętnej)
Wadim Szalonek - MIYU sushi - 2015-11-24 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o wizerunek wyrobów gastronomicznych
PEŁNIA ROZKOSZY ROBERT GRZENKOWICZ - 2018-03-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2018-03-05 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw, sporządzenie menu, zakup produktów, właściwe przechowywanie produktów.
Kneipp- und Erlebniscamping - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków. Godziny oraz dni pracy do ustalenia z pracodawcą.
"POD GRUNWALDEM" Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka wstępna surowców, posługiwanie się narzędziami kuchennymi. Praca w godz: 6:00-14:00, jedna zmiana.
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecień - 2018-07-17 - Ogrodzieniec (śląskie)
-
Firma TIM - DOM M. Jędrzejewski - 2016-01-12 - Kościerzyna (pomorskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-05-08 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
Opracowanie i sporządzanie dań kuchni europejskiejwg do nowej karty menu w tym dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
RESTAURACJA DOBRE SMAKI AGNIESZKA JARUS - 2017-02-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przewóz ładunków na terenie kraju samochodem ciężarowym powyżej 3,5 t.
MIGREX Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Rydułtowy (śląskie)
Obsługa stałych klientów farmaceutycznych, przygotowanie zamówień, budowanie dobrych relacji z klientem, zarządzanie bazą danych.
kontakt przez OHP - 2016-08-26 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
prace montażowe, łączenie części metalowych przez nitowanie, wiercenie, prace z rysunkiem technicznym (czytanie), prace przy użyciu narzędzi pomiarowych (suwmiarka, mikormetr)
MANPOWERGROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Świdnik (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie warzyw, sosów oraz kebabów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Kraków (małopolskie)
Komunikacja z pacjentami: udzielanie informacji, umawianie na wizyty, zabiegi i konsultacje. Przygotowanie i porządkowanie dokumentacji medycznej Pcjentów, kompletowanie i archiwizowanie zgodnie z wymaganymi przepisami prawa. Codzienna weryfikacja i raportowanie przyjęć ozw. Wprowadzanie i weryfikacja danych pacjentów hospitlizowanych dla potrzeb NFZ. Obsługa medycznych programów informatycznych. Odbieranie telefonów i obsługa korespondencji. Współpraca z pozostałym personelem medycznym oraz pozostałymi działami firmy. Kreowanie i dbanie o dobry wizerunek poprzez fachową i życzliwą obsługe.
AMERICAN HEART OF POLAND SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-12-28 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-04-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pielęgniacia ogrodów, cięcie, koszenie, podlewanie, prace porządkowe. Praca w delegacji
Centrum Ogrodnicze Anna Liebersbach - 2017-04-26 - Janowice Wielkie (dolnośląskie)
- przygotowywanie i wydawanie dań estetycznie i zgodnie ze standardem lokalu- dbanie o czystość i porządek urządzeń kuchennych i kuchni- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-11-17 - Będzin (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych kuchni azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie, przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)