KUCHARZ / CHEF DE PARTIE Kuehlungsborn oferta pracy kontakt przez WUP
Stanowisko: KUCHARZ / CHEF DE PARTIE
Wynagrodzenie: od 1 500 EUR
Zakres obowiązków: - przygotowanie dań z mięsa, ryb oraz owoców morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie śniadań
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Kuehlungsborn ()
Pracodawca: kontakt przez WUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kuehlungsborn, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie dań z mięsa, ryb oraz owoców morza, przystawek (ala carte),- przygotowanie śniadań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 EUR
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / CHEF DE PARTIE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kuehlungsborn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 EUR
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: Niemcy / Kühlungsborn / Ostsee
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Od 1500 euro brutto miesięcznie zgodnie z układem taryfowym. Wysokość wynagrodzenia zależy od posiadanych kwalifikacjiMożliwe dodatki na podstawie układu taryfowego
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Pracodawca może zaoferować zakwaterowanie w pobliżu miejsca pracy.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: miejsce oddelegowania
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie gastronomiczne lub kwalifikacje w tej dziedzinie Posiadanie doświadczenia w branży hotelarskiejZnajomość kuchni domowej oraz nowoczesnej Język niemiecki - wymóg konieczny - dobry w mowie i piśmiePrawo jazdy kat. B pożądane- gotowość do nauki, dobre zdolności organizacyjne, samodzielność- schludny wygląd- wysoka kultura osobista- gotowość do pracy w dni wolne oraz na zmiany
Nazwa pracodawcy: kontakt przez WUP
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Tobias Kruse – doradca EURES w NiemczechBundesagentur für ArbeitZentrale Auslands- und FachvermittlungInternationaler Personalservice MagdeburgHohepfortestraße 3739104 Magdeburg Tel: +49 391 257 164tobias.kruse (at) arbeitsagentur.de
Język aplikacji o pracę: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV w formacie EUROPASS + certyfikatyWzór do pobrania dostępny na stronie internetowej: https://europass.cedefop.europa.eu/de/documents/curriculum-vitae/templates-instructions
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Aplikacje proszę kierować pocztą elektroniczną (e-mail) z dopiskiem „Koch / Köchin” na adres e-mail doradcy EURES w WUP w Katowicach:mgosciniak (at) wup-katowice.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy: Sieć hoteli 4-gwiazdkowych
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.03.2016
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków dla dzieci
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-05 - Dominów (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w/g zamówień z bufetu, menu na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2016-03-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-03-14 - Mielno (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż.
BJM MARTA GREGORCZUK-MIGDAŁEK - 2016-10-18 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań obowiązujących w ofercie restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
praca przy linii produkcyjnej polegająca na montowaniu sprzętu AGD i RTVpraca na umowę na czas określony, praca na jedną zmianęoferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomia), mile widziany staż pracy, zaangażowanie w pracę, dyspozycyjność, odporność na stres. Praca zmianowa (dwie zmiany). Pracodawca po okresie próbnym oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie określone zostało określone w stawce godzinowej. Sposób aplikowania: tel. 728-443-286 lub mailowo: paulina.gosz (at) hotelmistralsport.pl
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Gniewino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA ANGELINA ZAKRZEWSKA - 2017-06-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz
ISS FACILITY SERVICE SP. Z O.O. - 2018-04-17 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie i obróbka dań dla gości. Bezpośredni kontakt z gośćmi podczas przygotowania posiłków w otwartej kuchni letniej. Wzbogacenie menu o potrawy z kuchni wschodniej (rosyjskiej, ukraińskiej). Wypiekanie bagietek.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Gdynia (pomorskie)
wg. stanowiska
STARA KUŹNIA PRZEMYSŁAW BERNADZKI - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Zapewnienie funkcjonowania marketu pod nieobecność Kierownika, zarządzanie asortymentem marketu, prowadzenie marketu zgodnie z obowiązującymi standardami firmy, reprezentowanie firmy wobec klientów i dostawców.
DINO POLSKA S.A. - 2017-11-14 - Bielice (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast, napoje, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń.
STRZAŁKA MAREK PIZZERIA "DA SALVATORE" - 2018-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
obsługa kuchni restauracyjnej a la carte, obsługa kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie i przygotowanie produktów
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (śląskie)
Prace wynikające ze stanowiska pracy
WOGER Wojciech Gierczak Brzozów - 2016-10-18 - Domaradz (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-04-01 - Rzgów (łódzkie)
gotowanie, sporządzanie posiłków
"EUROPA" Usługi Gastronomiczne i Hotelik Z. Romanik - 2016-04-04 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Pomoc na krojowni i szwalni tapicerskiej przy wycinaniu poszyć - sprzątanie materiałów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Zakrzewo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, inicjatywa w zakresie kreowania potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, przestrzeganie procedur HACCP. Praca w godzinach między 11.00 a 22.00.
DWÓR SIERAKÓW Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
sprzedaż truskawek
kontakt przez OHP - 2016-05-12 - Krosno (podkarpackie)
Obróbka wstępna produktów, przygotoywanie i podawanie dań. Praca na pełny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-06-01 - Janki (mazowieckie)