Praca KIEROWNIK GASTRONOMII - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK GASTRONOMII, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 37 ofert pracy KIEROWNIK GASTRONOMII.

nast臋pna strona
KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽200 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR" - 2021-04-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽200 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR" - 2021-04-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽200 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR" - 2021-04-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽200 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR" - 2021-04-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 serwisu gastronomicznego, kierowanie i organizacja pracy pracownik贸w gastronomii, prowadzenie finansowych rozlicze艅 dziennych i utarg贸w, kontrola rozliczenia towaru, nadz贸r nad zu偶yciem surowca i towar贸w gastronomicznych, organizacja grafika pracy, rozliczanie pracownik贸w z efektywno艣ci
"RENARD" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-12-08 - Wis艂a (艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

w/g stanowiska
P.P.U Budma - 2020-07-27 - D膮browa (艣wi臋tokrzyskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

Nadz贸r i koordynacja pracy w kuchni,restauracji. Sporz膮dzanie jad艂ospis贸w i karty da艅. Przygotowanie zam贸wie艅. Budowanie dobrych relacji z klientami.
JOLANTA ZIELI艃SKA SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY; HOTEL RUSA艁KA - 2020-05-12 - Russ贸w (wielkopolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - 5聽500 - 6聽500 PLN

zarz膮dzanie pracownikami,pozyskiwanie nowych klient贸w,samodzielne zarz膮dzanie Restauracj膮 i Centrum Konferancyjnym Hotelu, organizowanie przyj臋膰, wesel, konferencji, imprez okoliczno艣ciowych, zarz膮dzanie kosztami, planowanie i koordynacja dzia艂a艅 marketingowo - sprzeda偶owych
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2019-10-17 - Bielsk Podlaski (podlaskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽000 PLN

Organizacja imprez, sporz膮dzanie menu, nadz贸r nad pracownikami.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o prac臋 na okres pr贸bny - 3 miesi膮ce, praca na jedn膮 zmian臋 od 8.00-16.00.
OG脫LNOKRAJOWA SP脫艁DZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIA艁 W PILE - 2019-07-19 - Pi艂a (wielkopolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 4聽000 PLN

Organizacja imprez, sporz膮dzanie menu, nadz贸r nad pracownikami.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o prac臋 na okres pr贸bny - 3 miesi膮ce, praca na jedn膮 zmian臋 od 8.00-16.00.
OG脫LNOKRAJOWA SP脫艁DZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" ODDZIA艁 W PILE - 2019-06-14 - Pi艂a (wielkopolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-03-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - 3聽500 - 6聽500 PLN

Samodzielne zarz膮dzanie Restauracj膮 i Centrum Konferancyjnym Hotelu, organizowanie przyj臋膰, wesel, konferencji, imprez okoliczno艣ciowych, organozowanie prac personelu kuchni i kelner贸w, zarzadzanie kosztami, planowanie i koordynacja dzia艂a艅 marketingowo - sprzeda偶owych.
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2019-03-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-02-21 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 15-23.
Jacek Urba艅czyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-01-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽600 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 14-23.
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" HOTEL PREZYDENT **** KRYNICA - ZDR脫J - 2018-11-20 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

zamawianie produkt贸w, negocjowanie cen, akceptowanie menu, organizacja przyj臋膰 bankiet贸w, dbanie o wizerunek lokalu, uczestnictwo w targach, spotkaniach bran偶owych, opracowanie grafik贸w pracy zespo艂贸w, szkolenie i nadzorowanie pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

zamawianie produkt贸w, negocjowanie cen, akceptowanie menu, organizacja przyj臋膰 bankiet贸w, dbanie o wizerunek lokalu, uczestnictwo w targach, spotkaniach bran偶owych, opracowanie grafik贸w pracy zespo艂贸w, szkolenie i nadzorowanie pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽500 PLN

opracowywanie receptur, analiz, raport贸w, prowadzenie gospodarki magazynowej, obs艂uga programu gastonomicznego
GEOVITA S.A WARSZAWA - 2018-06-19 - Czarna G贸rna (podkarpackie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

Kierowanie ca艂ym zespo艂em gastronomii w hotelu. Praca w systemie trzyzmianowym ( 07:00-15:00, 11:00-19:00, 17:00-01:00).
ZAMEK KLICZK脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-24 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

Kierowanie ca艂ym zespo艂em gastronomii w hotelu. Prac w systemie trzyzmianowym ( 07:00-15:00, 11:00-19:00, 17:00-01:00).Wynagrodzenie od 3000 z艂 brutto (do uzgodnienia).
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2018-04-20 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽300 PLN

Organizowanie pracy kuchni, obs艂ugi kelnerskiej, planowanie jad艂ospis贸w, zamawianie towaru, prowadzenie magazynu. Nadz贸r nad kawiarni膮 - prowadzenie magazynu. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 w D藕wirzynie
GEOVITA S.A. - 2018-02-07 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - 2聽300 - 2聽500 PLN

Zarz膮dzanie personelem, planowanie i realizacja zakup贸w, zarz膮dzanie bud偶etem.Praca w godzinach 7-15 i 14-22.
Hotel "Prezydent" Jacek Urba艅czyk FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-01-18 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽000 PLN

analizowanie potrzeb klient贸w, zarz膮dzanie personelem, dbanie o jako艣膰 obs艂ugi klienta
Caterin-Karp Miros艂awa Karp - 2017-12-04 - Kutno (艂贸dzkie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽400 PLN

Kierowanie zespo艂em kuchnia i bar. Dbanie o gospodark臋 magazynow膮 towar贸w niezb臋dn膮 do produkcji produkt贸w w gastronomii. Komunikacja z kuchni膮 i barem. Uzupe艂nianie brak贸w bie偶膮cych towar贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - do 2聽000 PLN

zarz膮dzanie grup膮 kelner贸w podczas zmiany, wsp贸艂praca z dzia艂em kuchni, organizowanie bankiet贸w oraz imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽200 PLN

planowanie i organizacja imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie ofert handlowych, zarz膮dzanie personelem, kontakt z podwykonawcami i dostawcami, prowadzenie dokumentacji, rozlicze艅, kalkulacji, zamawianie towar贸w, aktywna sprzeda偶 us艂ug gastronomicznych
kontakt przez OHP - 2017-01-27 - Cieszyn (艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽200 PLN

aktywna sprzeda偶 us艂ug gastronomicznych, planowanie i organizacja imprez okoliczni艣ciowych, przygotowanie ofert handlowych,przeprowadzanie akcji marketingowych, zarz膮dzanie personelem, kontakt z podwykonawcami, dostawcami, prowadzenie dokumentacji, rozlicze艅, kalkulacji, zam贸wienia towar贸w
kontakt przez OHP - 2017-01-27 - Cieszyn (艣l膮skie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽200 PLN

Zarz膮dzanie kuchni膮 i magazynem
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2016-10-13 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 1聽850 PLN

nadz贸r nad sal膮 w restauracji hotelowej, organizacja pracy zespo艂u obs艂ugi Sali, dbanie o zapewnienie go艣ciomhotelu i restauracji najwy偶szej jako艣ci us艂ug, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy, obs艂uga go艣ci w restauracji hotelowej. Praca w godzinach od 12.00 do 21.00, wymagana dyspozycyjno艣膰 ze wzgl臋du na prac臋 czasem do p贸藕nych godzin oraz w dni wolne. Mo偶liwo艣膰 zawarcia umowy o prac臋 po okresie pracy w ramach umowy - zlecenie. Wynagrodzenie do ustalenia i negocjacji.
DW脫R SIERAK脫W Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Sierak贸w (ma艂opolskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 1聽850 PLN

zarz膮dzanie wszystkimi pracownikami dzia艂u gastronomiidbanie o mi艂a atmosfer臋 wewn膮trz zespo艂u,sprawowanie kontroli nad prac膮 kadry pracowniczej, organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych, dbanie o rozw贸j firmy i jej renom臋 na rynku.
DREJK KA殴MIERCZAK SP.J. - 2016-09-15 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽800 PLN

Nadz贸r na codzienn膮 prac膮 dzia艂u gastronomicznego Organizacja imprez okoliczno艣ciowychNadz贸r nad standardami obs艂ugi Nadz贸r nad podleg艂ym personelemKontrola stanu zaopatrzenieKontrola koszt贸wSprzeda偶 us艂ug gastronomicznych Przygotowanie grafik贸w pracy
VIVA Krzysztof Szymakowski - Hotel Galicja - 2016-03-29 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)

nast臋pna strona