Praca KIEROWNIK GASTRONOMII - oferty pracy (2)

poprzednia strona
KIEROWNIK GASTRONOMII - 5聽000 - 6聽000 PLN

1. Planowanie, organizowanie koordynowanie i nadz贸r nad wszystkimi dzia艂aniami w obszarze gastronomii (obs艂uga go艣ci, zarz膮dzanie personelem, administracja).2.Odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 zada艅 sprzeda偶owych. 3.Utrzymywanie dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz aktywne pozyskiwanie nowych klient贸w. 4.Analiza danych rynkowych dotycz膮cych segmentu konsument贸w, dzia艂a艅 konkurencji i wynik贸w w艂asnego produktu. 5.Wsp贸艂praca przy przeprowadzaniu rekrutacji i selekcji nowych pracownik贸w.6.Monitorowanie pracy personelu, w celu zapewnienia efektywno艣ci dzia艂ania zgodnie z przyj臋t膮 w hotelu polityk膮 i procedurami.7.Wsp贸艂pracowanie i porozumiewanie si臋 z pozosta艂ymi s艂u偶bami Hotelu w celu zapewnienia sp贸jno艣ci dzia艂a艅.8.Kontrolowanie jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug w celu zagwarantowania odpowiednich standard贸w obs艂ugi go艣ci.9.Nadzorowanie stanu i jako艣膰 urz膮dze艅, wyposa偶enia, materia艂贸w (produkt贸w), wsp贸艂pracowanie z dostawcami.10.Odpowiadanie na pytania dotycz膮ce 艣wiadczonych us艂ug, przyjmowanie i reagowanie na skargi i uwagi go艣ci.11.Zapewnienie wykonywania zada艅 zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa i higieny oraz zgodnie i innymi przepisami.12.Kontrola jako艣ci i form oraz sposobu serwowania da艅.13.Kontrola procesu sk艂adania zam贸wie艅 towar贸w i us艂ug, nadz贸r nad ich realizacj膮.14.Ustalanie grafik贸w i rozliczanie czasu pracy podleg艂ych pracownik贸w.15.Koordynowanie realizacji plan贸w finansowych gastronomii poprzez analizowanie sprzeda偶y i kontrol臋 koszt贸w; kalkulowanie odpowiednich wska藕nik贸w i d膮偶enie do osi膮gni臋cia cel贸w ekonomicznych.16.Nadz贸r nad sporz膮dzaniem inwentaryzacji punkt贸w gastronomicznych. 17.Rozliczenia magazynowe.18.Kontrol臋 czysto艣ci i wystroju pomieszcze艅 w gastronomii.
Interferie Medical SPA sp. z o.o. - 2016-01-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 2聽400 PLN

Kierowanie zespo艂em kuchnia i bar. Dbanie o gospodark臋 magazynow膮 towar贸w niezb臋dn膮 do produkcji produkt贸w w gastronomii. Komunikacja z kuchni膮 i barem. Uzupe艂nianie brak贸w bie偶膮cych towar贸w.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2015-12-28 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)

KIEROWNIK GASTRONOMII - od 3聽491,97 PLN

Praca w gastronomi, w hotelu
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2015-10-26 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)

poprzednia strona