Praca KIEROWNIK DZIA艁U W LOKALU GASTRONOMICZNYM - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK DZIA艁U W LOKALU GASTRONOMICZNYM, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 26 ofert pracy KIEROWNIK DZIA艁U W LOKALU GASTRONOMICZNYM.
Przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych,obs艂uga go艣ci,obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2021-05-21 - Fal臋cice (mazowieckie)
Przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych,obs艂uga go艣ci,obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2021-05-21 - Fal臋cice (mazowieckie)
nadz贸r i koordynacja dzia艂a艅 zatrudnionych pracownik贸w, egzekwowanie od personelu dzia艂u wype艂niania zasad i procedur wew臋trznych i zewn臋trznych.
HOTEL AR艁AM脫W S.A. - 2020-12-03 - Ar艂am贸w (podkarpackie)
Kierowanie zespo艂em pracownik贸wna obszarach produkcyjnych restauracji w tym obszar produkcji, obszar sprzeda偶y, zaplecze, sala restauracyjna, teren zewn臋trzny, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w firmie prosedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi, ochrony 艣rodowiska.Ponoszenie odpowiedzialno艣ci za powierzone mienie. Wykonywanie i nadzorowanie czynno艣ci zwi膮zanych z obrotem got贸wk膮 zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa restauracji i procedurami obowi膮zuj膮cymi w firmie, sporz膮dzanie raport贸w dotycz膮cych dzia艂alno艣ci operacyjnej restauracji. Obs艂uga poszczeg贸lnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby.Wype艂nianie wszystkich zleconych mu przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy, w tym tak偶e odpowiedzialno艣膰 za powierzony obszar funkcjonowania restauracji. praca w godz.6:00-24:00.
P.P.H.U. "Wanda" Bogus艂aw Maziarz - 2019-10-30 - Opole (opolskie)
Kierowanie zespo艂em pracownik贸wna obszarach produkcyjnych restauracji w tym obszar produkcji, obszar sprzeda偶y, zaplecze, sala restauracyjna, teren zewn臋trzny, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w firmie prosedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi, ochrony 艣rodowiska.Ponoszenie odpowiedzialno艣ci za powierzone mienie.Wykonywanie i nadzorowanie czynno艣ci zwi膮zanych z obrotem got贸wk膮 zgodnie z zasadami bezpiecze艅stwa restauracji i procedurami obowi膮zuj膮cymi w firmie, sporz膮dzanie raport贸w dotycz膮cych dzia艂alno艣ci operacyjnej restauracji. Obs艂uga poszczeg贸lnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby.Wype艂nianie wszystkich zleconychmu przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy, w tym tak偶e odpowiedzialno艣膰 za powierzony obszar funkcjonowania restauracji. praca w godz.6:00-24:00.
P.P.H.U. "Wanda" Bogus艂aw Maziarz - 2019-09-10 - Opole (opolskie)
ZARZ膭DZANIE RESTAURACJ膭 I KOORDYNACJA PRACY PODLEG艁YCH PRACOWNIK脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY 艢RODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNO艢CI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDA呕Y, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWN臉TRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBROTEM GOT脫WK膭 ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZE艃STWA RESTAURACJI I OBOWI膭ZUJ膭CYMI PROCEDURAMI SPORZ膭DZANIE RAPORT脫W I ANALIZ DOTYCZ膭CYCH DZIA艁ALNO艢CI OPERACYJNEJ RESTAURACJI NADZ脫R NAD SZKOLENIEM NOWO ZATRUDNIONYCH I M艁ODSZYCH STA呕EM MENED呕ER脫W OBS艁UGA POSZCZEG脫LNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY. WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, MILE WIDZIANE WY呕SZE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, UMIEJ臉TNO艢膯 KIEROWANIA ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI KASY FISKALNEJ, ODPORNO艢膯 NA STRES, 艁ATWO艢膯 W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, PODSIADANIE KSI膭呕ECZKI DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAI艃SKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. PO艁UDNIOWA 21 I PRZYJACI脫艁 呕O艁NIERZA 6.STAWKA ZA GODZIN臉 17,00 Z艁 BRUTTO, PRACA W GODZINACH CA艁EJ DOBY
SDH SYLWIA DIAK脫W-HRYCYK - 2019-08-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Olkusz (ma艂opolskie)
STANOWISKO: Z-CA KIEROWNIKA RESTAURACJI - II ASYSTENT, ZAST臉POWANIE KIEROWNIKA RESTAURACJI PODCZAS JEGO NIEOBECNO艢CI LUB ODDELEGOWANIA, REKRUTACJA PRACOWNIK脫W, TWORZENIE I REALIZACJA PROGRAM脫W MOTYWACYJNYCH WSPIERAJ膭CYCH DZIA艁ALNO艢膯 RESTAURACJI, NADZ脫R NAD PROCEDURAMI Z ZAKRESU OCHRONY 艢RODOWISKA, ODPOWIEDZIALNO艢膯 ZA REALIZACJ臉 PROCEDUR BEZPIECZE艃STWA, KONTROLA KOSZT脫W, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ORAZ KONTROLA 艁A艃CUCHA ZAM脫WIE艃, WSPIERANIE PROCES脫W ZWI臉KSZAJ膭CYCH SPRZEDA呕, PRZYGOTOWYWANIE, ORGANIZACJA I KONTROLA AKCJI MARKETINGOWYCH I PROMOCYJNYCH, NADZ脫R I REALIZACJA PROCES脫W ZWI膭ZANYCH Z BEZPIECZE艃STWEM 呕YWNO艢CI, SPORZ膭DZANIE RAPORT脫W I ANALIZ DOTYCZ膭CYCH DZIA艁ALNO艢CI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, ZARZ膭DZANIE RESTAURACJ膭 I KOORDYNACJA PRACY PODLEG艁YCH PRACOWNIK脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY 艢RODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNO艢CI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBROTEM GOT脫WK膭 ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZE艃STWA RESTAURACJI I OBOWI膭ZUJ膭CYMI PROCEDURAMI,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, MILE WIDZIANE WY呕SZE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE I KIEROWANIA ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI KASY FISKALNEJ I OBS艁UGI PAKIETU MICROSOFT OFFICE, KREATYWNO艢膯, 艁ATWO艢膯 I SZYBKO艢膯 PODEJMOWANIA DECYZJI, KOMUNIKATYWNO艢膯, UMIEJ臉TNO艢膯 DZIA艁ANIA POD PRESJ膭 CZASU, POSIADANIE KSI膭呕ECZKI DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO LUB ROSYJSKIEGO, PRACA 24H CZAS R脫WNOWA呕NY, R脫WNIE呕 W WOLNE DNI
SDH SYLWIA DIAK脫W-HRYCYK - 2019-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZARZ膭DZANIE RESTAURACJ膭 I KOORDYNACJA PRACY PODLEG艁YCH PRACOWNIK脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY 艢RODOWISKA,WYMAGANIA: PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNO艢CI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZER PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDA呕Y, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWN臉TRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z OBROTEM GOT脫WK膭 ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZE艃STWA RESTAURACJI I OBOWI膭ZUJ膭CYMI PROCEDURAMI, SPORZ膭DZANIE RAPORT脫W I ANALIZ DOTYCZ膭CYCH DZIA艁ALNO艢CI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZ脫R NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I M艁ODSZYCH STA呕EM MENED呕ER脫W, OBS艁UGA POSZCZEG脫LNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, MILE WIDZIANE WY呕SZE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, UMIEJ臉TNO艢膯 KIEROWANIA ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI KASY FISKALNEJ, ODPORNO艢膯 NA STRES, 艁ATWO艢膯 PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, POSIADANIE KSI膭呕ECZKI DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAI艃SKIEGO, PRACA R脫WNIE呕 W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 17,00 Z艁/H
SDH SYLWIA DIAK脫W-HRYCYK - 2019-03-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zarz膮dzanie restauracj膮 i koordynacja pracy podleg艂ych pracownik贸w, ponoszenie odpowiedzialno艣ci za powierzone mienie restauracji, kierowanie zespo艂em pracownik贸w na obszarach restauracji.
P.P.H.U"MONEX" - 2019-03-08 - K艂aj (ma艂opolskie)
nadz贸r/organizacja dzia艂alno艣ci Kawiarni STYL WDK oraz nadz贸r/organizacja imprez okoliczno艣ciowych,dba艂o艣膰 o wysoki standard obs艂ugi go艣ci oraz wystr贸j sal przeznaczonych do prowadzenia dzia艂alno艣ci gastronomicznej,kontrola jako艣ci i sposobu serwowania da艅, kontrola nad mar偶膮 i utrzymywanie ustalonego jej poziomu, nadz贸r nad przeprowadzaniem inwentaryzacji, kontrola stan贸w magazynowych, zarz膮dzanie zapasami, zam贸wieniami oraz nadz贸r nad realizacj膮 zam贸wie艅, nadz贸r nad zabezpieczeniem imprez pod wzgl臋dem organizacyjnym i technicznym w niezb臋dne wyposa偶enie,nadz贸r nad utrzymywaniem w nale偶ytym stanie sprz臋tu technicznego i gospodarczego,inicjowanie nowych przedsi臋wzi臋膰, promocji oraz kreowanie pozytywnego wizerunku Kawiarni STYL WDK.
W膮brzeski Dom Kultury - 2019-02-04 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Olkusz (ma艂opolskie)
- Kierowanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w, uczestniczenie w procesie naboru. Przyjmowanie zam贸wie艅. Dow贸z produkt贸w do klient贸w.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okreslony (3 lata). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂膰enie 艣rednie. Prawo jazdy kat. B. Bieg艂a znajomo艣膰 j. rosyjskiego i ukrai艅skiego w mowie i pi艣mie
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Przew艂oka (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Olkusz (ma艂opolskie)
Kierownik dzia艂u w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Choszczno (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
BISTRO PANI NALE艢NIK Agnieszka Siedlecka - 2018-01-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Olkusz (ma艂opolskie)
organizacja pracy zespo艂u
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Nadz贸r nad personelem, doskonalenie w艂asnych kompetencji.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Osin贸w Dolny (zachodniopomorskie)
Kierowanie zespo艂em pracownik贸w, opracowywanie i wprowadzanie standard贸w pracy i obs艂ugi klient贸w, opracowywanie grafik贸w pracy zespo艂u, dbanie o wizerunek lokalu i wyniki finansowe, przygotowywanie raport贸w dla w艂a艣ciciela firmy
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Gr贸jec (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - D膮bki (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykszta艂cenie wy偶sze, umiej臋tno艣ci: kierowania zespo艂em pracownik贸w, opracowywania grafik贸w pracy zespo艂u, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata w zarz膮dzaniu zespo艂em pracownik贸w, j. angielski, chi艅ski biegle; Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: kierowanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w, motywowanie i rozliczanie pracownik贸w dzia艂u; opracowywanie grafik贸w pracy zespo艂u dzia艂u z uwzgl臋dnieniem przepis贸w o czasie pracy; egzekwowanie od personelu dzia艂u wype艂niania zasad i procedur wewn臋trznych i zewn臋trznych, opracowywanie i wprowadzanie standard贸w pracy oraz zasad obs艂ugi klient贸w; dbanie o odpowiedni standard 艣wiadczonych us艂ug; kontrolowanie przestrzegania przez pracownik贸w przepis贸w odpowiednich do wykonywanej pracy; dbanie o wynik finansowy dzia艂u lokalu; wsp贸艂praca / koordynacja dostaw towar贸w od producent贸w z rynk贸w Azji.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Zielonka (mazowieckie)
nadz贸r nad pracownikami, organizacja imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)