Praca Adrian Gielnik STREFA - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Adrian Gielnik STREFA, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 13 ofert pracy Adrian Gielnik STREFA.

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

BARMAN / KELNER - od 3 300 PLN

- Przygotowywanie bufetu do pracy, organizacja zaopatrzenia,- Sporządzanie napojów bezalkoholowych i alkoholowych z zastosowaniem różnych technik i receptur,- Przygotowywanie szkła, sztućców oraz innych naczyń do wydawania potraw i napojów,- Dbanie o estetykę wydawanych towarów,- Układanie kart menu,- Obsługa konsumenta, doradztwo w zakresie wyboru potraw i napojów,- Rozliczanie pobranych surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i towarów handlowych, rozliczanie dziennego utargu, inkasowanie należności, prowadzenie wymaganej dokumentacji,- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)

KUCHARZ - od 3 750 PLN

• Sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w lokalu gastronomicznym, • Obróbka wstępna surowców, • Wykonywanie zgodnie z normami, metodami i różnymi technikami potraw z warzyw, owoców, półproduktów gastronomicznych, przetworów mięsnych, grzybów, produktów zbożowych, mącznych, • Posługiwanie się narzędziami, urządzeniami gastronomicznymi, bieżąca konserwacja, • Wykańczanie, porcjowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych, • Dbałość o odpowiednie przechowywanie surowców, • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, • Mycie, wyparzanie naczyń oraz sprzętu kuchennego, • Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
Adrian Gielnik STREFA - 2021-05-05 - Krapkowice (opolskie)