KUCHARZ Włostów oferta pracy Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-07-27
Lokalizacja: Włostów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:27-545 Włostów 254B, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włostów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lipnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Data zakończenia pracy: 31.08.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE"
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 13, 27-500 Opatów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - telefon 601 634 189
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Opatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opatów
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 13
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Bielecka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.07.2018
Oferta pracy ważna do: 27.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
z
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-10-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jakość i estetyką serwowanych dań, przestrzeganie zasad, procedur i standardów firmowych, w razie potrzeb zastępowania pracowników na innych stanowiskach
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2018-01-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów do pizzy, pieczenie kurczaków z rożna, pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Odporyszów (małopolskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. KRÓLA MACIUSIA I - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-01-09 - Końskie (świętokrzyskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-04-27 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrobów, potraw i półproduktów kulilnarnych
HBCS Sp. z o. o. - 2017-05-08 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2016-09-21 - Tarnów (małopolskie)
wypiekanie mięsa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Oława (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
TWORZENIE I REALIZACJA ZAMÓWIEŃ, PROWADZENIE EWIDENCJI MAGAZYNOWEJ, KONTROLA I OBSŁUGA DOSTAW
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie składników oraz potraw.
Lemo Gostinstvo, trgovina in posredništvo d.o.o. - 2017-12-29 - Słowenia (Słowenia)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, przyjmowanie opłat za zamówienia
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń,kontrola jakości wyrobów
"ADECCO POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-19 - Chrzanów (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Łochowo (kujawsko-pomorskie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, typowe obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie kanapek, surówek, sałatek, zapiekanek; przygotowywanie dań bufetowych z półproduktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z menadżerem i pracownikami bufetu
HJ CATERING HANNA BURWIEL - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
VINCENT J. B. Stefańscy Spółka Jawna - 2017-11-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek, dbanie o porządek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zimnych zakąsek, właściwe przechowywanie surowców do produkcji oraz gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Oporówek (kujawsko-pomorskie)
odpowiednio do stanowiska
TAROTT - DARIUSZ WRÓBEL - 2017-05-11 - Golęczewo (wielkopolskie)
wg stanowiska
SŁOWIK Andrzej Słowikowski - 2017-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłów , sniadania, obiady- wydawanie posiów-zarządzanie stołówką
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Gołuszowice (opolskie)
Przygotowywanie potraw.
Leśne Skrzaty PBP Paweł Bednarski - 2018-01-03 - Sochaczew (mazowieckie)