Praca INŻYNIER TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI - oferty pracy (2)
Zapoznanie z zagadnieniami organizacyjnymi, obsługą biura i kancelarii Sekcji Higieny Żywności i Żywienia i Przedmiotów Użytku: przygotowywanie dokumentów do archiwizacji, wpisywanie danych do rejestrów wewnętrznych Sekcji, prowadzeniem korespondencyjnego- rejestrowanie pism wychodzących i przychodzących do Sekcji, zakładanie teczek aktowych, przygotowywanie duplikatów i kserokopii dokumentów oraz ich skanowanie, odbieranie i wysyłanie poczty elektronicznej, porządkowanie i ewidencjonowanie bieżącej dokumentacji Sekcji, wyszukiwanie potrzebnych informacji z zakresu działalności Sekcji w intrenecie, uczestnictwo w szkoleniach wewnętrznych organizatora stażu.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Słupsk (pomorskie)
- Prowadzenie badań i testowanie nowych wyrobów.- Opracowywanie pełnej dokumentacji technologicznej w tym składu recepturowego, norm zużycia, instrukcji technologicznych, specyfikacji jakościowych i innych niezbędnych dla wdrażanych do produkcji nowych wyrobów.
HORTINO Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Leżajsk Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Leżajsk (podkarpackie)
prowadzenei rejestrów spraw i pism, branie udziału w przygotowaniu poboru próbek, przy obsłudze wczesnego ostrzegania RASFF dot. bezpieczeństwa żywności, i inne
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Chrzanów (małopolskie)
Prowadzenie kontroli jakości produktów spożywczych zgodnie z normami ISO.
PROFESJONAL Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Potoczek (lubelskie)
współpraca przy naborze dokumentacji HACCP,implementacji oraz naborze systemów wewnętrznych z Kierownikiem produkcji,analiza jakosciowa surowca i produktu finalnego,monitorowanie zagrożeń związanych z systemem jakościowym/z uwzględnieniem szczególnego nacisku na punkty krytyczne oraz punkty kontrolne/.Nadzór wspólnie z kierownikiem produkcji nad pracą zmiany myjącej,dokonywanie kontroli nad pracą zmiany myjącej,dokonywanie kontroli stanu mycia oraz dezynfekcji,diagnoza nieprawidlowości oraz wdrażanie środków,pomoc przy bieżacej kontroli pracy osóbzatrudnionych na linii produkcyjnej
KISA DONERPRODUKTION SP.ZO.O. - 2017-07-20 - Rakoniewice (wielkopolskie)
zapewnienie prawoidłowego funkcjonowania systemów jakości, nadzór nad dokumentacją systemową, (HACCP, BRC, IFS), opracowywanie specyfikacji wyrobu gotowego, udział w audytach oraz reprezentowanie firmy przed organami kontroli, audytowanie i kwalifikacja dostawców, kontrola jakościowa surowców, opakowań, wyrobów gotowych, udział w pracach badawczo - rozwojowych
1. FIRMA HANDLOWA "NOWALIJKA" PIOTR WYCHOWAŁEK, 2. NOVITA Gospodarstwo Ogrodnicze Piotr Wychowałek - 2017-07-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
obsługa biurowa i kancelaryjna Sekcji Higieny Żywności , Żywienia i Przedmiotów Użytku
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kontroli jakości produktów spożywczych zgodnie z normami ISO.
PROFESJONAL Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Potoczek (lubelskie)
koordynacja i nadzór prac związanych z opracowywaniem i wdrażaniem technologii wytwarzania piwa, nadzór technologiczny nad produkcją
MAZURSKI BROWAR Sp. z o.o. - 2017-02-24 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GDAŃSKI URZĄD PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Nowy Targ (małopolskie)
Opracowywanie receptur, prowadzenie procesów technologicznych, generowanie pomysłów na nowe produkty.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ujeździec Mały (dolnośląskie)
- opracowywanie receptur produktów spożywczych,- tworzenie nowych procedur,- optymalizacja procesów produkcji,- weryfikacja nowych technologii,- tworzenie i aktualizacja instrukcji technologicznych,- prowadzenie szkoleń pracowników produkcji z zakresu technologii
Międzychód NOWICKA Spółka Jawna (Zakład Pracy Chronionej) - 2016-10-25 - Międzychód (wielkopolskie)
Inżynier technologii żywności
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Sandomierz (świętokrzyskie)
zapoznanie się z przepisami prawnymi obowiązującymi w obrębie żywności kosmetyków,materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością.Opracowanie dokumentacji pokontrolnej
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Wykonywanie zadań z zakresu bezpieczeństwa żywności RASFF,RAPEX,kontrola nad warunkami zdrowotnymi,żywności,żywienia i przedmiotów użytku w zakresie produkcji, transportu,przechowywania,sprzedaży żywności,warunków żywienia zbiorowego.
POWIATOWA STACJA SANITARNO -EPIDEMIOLOGICZNA w Kielcach - 2016-09-19 - Kielce (świętokrzyskie)
wg. stanowiska, prace rozwojowe w dziedzinie mleczarstwa
Instytut Innowacji Przemysłu Mleczarskiego Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
nadzór nad procesor produkcyjnymi
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Suwałki (podlaskie)
Zarządzanie procesem technologicznym w przetwórstwie ziemniaczanym.
"POL-FOODS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-21 - Prostki (warmińsko-mazurskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie opinii i analiz z zakresu prawa Żywnościowego,-znakowanie środków spożywczych,-ocena materiałow promocyjnych pod kątem zgodności z przepisami,-weryfikacja oświadczeń żywieniowych,interpretacja przepisów i praktyczne ich zastosowanie,-szkolenia z zakresu prawa żywnościowego.
HALO PHENOMEN Sp. z o.o. - 2016-03-23 - Łapy (podlaskie)
Prowadzenie kontroli jakości produktów spożywczych zgodnie z normami ISO
PROFESJONAL Przedsiebiorstwo Wielobranżowe Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Potoczek (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Siemkowice (łódzkie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Gdynia (pomorskie)
WG.PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Ciechanów (mazowieckie)