Praca SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 6 ofert pracy SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII.

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)

SUPERVISOR W DZIALE GASTRONOMII - od 5聽500 PLN

wsparcie F&B Managera w zakresie zarz膮dzania gastronomi膮, obs艂uga programu gastronomicznego, odpowiedzialno艣膰 za realizacj臋 bud偶etu przychodowo - kosztowego, zarz膮dzanie personelem 艣redni miesi臋czny wymiar godzin - 168 godz.
kontakt przez PUP - 2021-05-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)