Praca PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - oferty pracy (2)

poprzednia strona
następna strona
PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. Równoważny system czasu pracy, zmienne godziny pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. Równoważny system czasu pracy, zmienne godziny pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. Równoważny system czasu pracy, zmienne godziny pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy. Prace porządkowe na sali jadalnej i terenie zewnętrznym.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.)
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 17 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.Równoważny system czasu pracy, zmienne godzin pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.Równoważny system czasu pracy, zmienne godzin pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy. obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.Równoważny system czasu pracy, zmienne godzin pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 15 PLN

obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objęty m rodzajem powierzonej pracy. Restauracja czynna 24H
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, praca magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu, sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej, prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, praca magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu, sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej, prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; - obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrze
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przed pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy; obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzie i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej, prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń, prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu, sala restauracyjna: praca porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej, prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy. Praca w zależności od grafiku, zmienny godziny.
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; umiejętność obsługi kasy fiskalnej, umiejętność składania zamówień; miesiąc doświadczenia zawodowego. Obowiązki: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; umiejętność obsługi kasy fiskalnej, umiejętność składania zamówień; miesiąc doświadczenia zawodowego. Obowiązki: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; umiejętność obsługi kasy fiskalnej, umiejętność składania zamówień; miesiąc doświadczenia zawodowego. Obowiązki: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ K/M - od 16 PLN

Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; umiejętność obsługi kasy fiskalnej, umiejętność składania zamówień; miesiąc doświadczenia zawodowego. Obowiązki: obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Warszawa (mazowieckie)

poprzednia strona
następna strona