Praca PRACOWNIK PRZYGOTOWUJ膭CY POSI艁KI TYPU FAST FOOD (PRACOWNIK KUCHNI) - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy PRACOWNIK PRZYGOTOWUJ膭CY POSI艁KI TYPU FAST FOOD (PRACOWNIK KUCHNI), kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 5 ofert pracy PRACOWNIK PRZYGOTOWUJ膭CY POSI艁KI TYPU FAST FOOD (PRACOWNIK KUCHNI).
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food ze standardami firmy, przestrzegania przepis贸w BHP, koordynowanie zadania. Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w. Dbanie o dostepno艣膰 艣rodk贸w czysto艣ci w kuchni.
AMREST SP. Z.O.O - 2021-06-21 - 呕ary (lubuskie)
Krojenie, szatkowanie, obr贸bka produkt贸w, panierowanie, sma偶enie, grillowanie. Poznanie procesu otwarcia i zamkni臋cia kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, poznanie naczelnych warto艣ci Firmy -AmRest jako mi臋dzynarodowa korporacja prowadzaca najs艂ynniejsze sieci gastronomiczne na ca艂ym 艣wiecie, poznanie smak贸w potraw , uczestnictwo w e-learningowym programie szkole艅 dla pracownik贸w m.in. wprowadzanie do Brandu (KFC), poznanie zasad HACCP-analiza zagro偶e艅 i krytyczne punkty kontroli tj.spe艂nianie norm zapewnienia bezpiecze艅stwa 偶ywno艣ci, poznanie procesu otwarcia i zamkni臋cia kuchni, szkolenie z zakresu obs艂ugi (uruchomienie,filtrowanie,czyszczenie)nowoczesnych urz膮dze艅 i maszyn u偶ywanych w kuchni: sma偶alnice ci艣nieniowe, piece,piec konwekcyjny Rational, marynator,frytkownica , szkolenie z zakresu przygotowania produkt贸w : obr贸bka produkt贸w, krojenie, szatkowanie, panierowanie, sma偶enie,grillowanie , nauka zarz膮dzania stanem magazynowym (metoda FIFO)
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - S艂upsk (pomorskie)
szkolenie BHP, szkolenie PPO呕 oraz zapoznanie z Regulaminem Pracy, obs艂uga urz膮dze艅 i maszyn gastronomicznych, przygotowywanie produkt贸w,korzystanie z programu zarz膮dzaj膮cego prac膮 kuchni, korzystanie z program贸w restauracyjnych, przyjmowanie dostaw, dzienna inwentaryzacja, opisywanie produkt贸w, audyt jako艣ciowy produkt贸w, kontrola stanu magazynu produkt贸w przy u偶yciu metody FIFO
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Katowice (艣l膮skie)
- szkolenie i zapoznanie z regulaminem pracy;- szkolenie w zakresie: obs艂ugi sma偶alnic, proces otwaracia kuchni i uruchomienia maszyny, obs艂uga marynatora, poznanie procesu zamykania kuchni;- szkolenie w zakresie: panierowania produkt贸w, obr贸bka produkt贸w, sma偶enie;- szkolenie w zakresie: poznania zasad obs艂ugi systemu zarz膮dzania produkcj膮, przyjmowania dostaw, praktyczne zastosowanie metody FIFO, dzienna inwentaryzacja produkt贸w, spisywanie strat, opisywanie produkt贸w, poznanie programu zarz膮dzaj膮cego prac膮 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)