Praca PODINSPEKTOR WIELOOSOBOWE STANOWISKO DS. OBS艁UGI INWESTORA I PARTNERSTWA PUBLICZNO - PRYWATNEGO - oferty pracy

Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y

Pozycjonowanie sklepu internetowego

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy PODINSPEKTOR WIELOOSOBOWE STANOWISKO DS. OBS艁UGI INWESTORA I PARTNERSTWA PUBLICZNO - PRYWATNEGO, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 2 ofert pracy PODINSPEKTOR WIELOOSOBOWE STANOWISKO DS. OBS艁UGI INWESTORA I PARTNERSTWA PUBLICZNO - PRYWATNEGO.

PODINSPEKTOR WIELOOSOBOWE STANOWISKO DS. OBS艁UGI INWESTORA I PARTNERSTWA PUBLICZNO - PRYWATNEGO - od 2聽100 PLN

Do wykonywanych zada艅 b臋dzie nale偶a艂o w szczeg贸lno艣ci:1) przygotowanie projekt贸w i koordynacja przedsi臋wzi臋膰 realizowanych w ramach partnerstwa publiczno prywatnego (dalej zwanego PPP), a w szczeg贸lno艣ci:a) sporz膮dzanie studi贸w i analiz w zakresie mo偶liwo艣ci realizacji potrzeb inwestycyjnych Gminy-Miasto P艂ock m.in. w formule PPP,b) obs艂uga potencjalnych inwestor贸w zainteresowanych realizacj膮 przedsi臋wzi臋cia w formule PPP,c) pozyskiwanie i analiza informacji w zakresie realizacji projekt贸w w formule PPP przez inne podmioty w kraju i za granic膮,d) promocja przedsi臋wzi臋膰 realizowanych przez Gmin臋 Miasto-P艂ock w formule PPP w艣r贸d potencjalnych inwestor贸w w kraju i za granic膮,e) podnoszenie 艣wiadomo艣ci mo偶liwo艣ci wykorzystania formu艂y PPP w艣r贸d pracownik贸w Urz臋du i miejskich jednostek organizacyjnych,f) opracowywanie modelu/procedury post臋powania w zakresie obs艂ugi potencjalnych partner贸w prywatnych oraz przygotowania i prowadzenia przedsi臋wzi臋膰 w formie PPP,g) wsp贸艂praca ze 艣rodowiskami gospodarczymi, naukowymi i akademickimiw zakresie realizacji potrzeb inwestor贸w zainteresowanych realizacj膮 projekt贸w PPP,h) przygotowywanie post臋powania na opracowanie niezb臋dnych opinii, koncepcjii ekspertyz;2) obs艂uga inwestor贸w krajowych i zagranicznych poprzez:a) udzielanie informacji dot. przebiegu procesu inwestycyjnego w Mie艣cie i realizacji polityki przestrzennej informacje og贸lne,b) opracowywanie informacji dostosowanych do potrzeb konkretnego inwestora,c) wsp贸艂prac臋 z inwestorem w zakresie pozyskiwania niezb臋dnych dokument贸w, uzgodnie艅 i decyzji administracyjnych,d) monitorowanie przebiegu post臋powa艅 zwi膮zanych z obs艂ug膮 inwestor贸w (monitoring etap贸w decyzyjnych),e) prowadzenie ewidencji podmiot贸w zainteresowanych inwestycjami na terenie Miasta;3) prowadzenie negocjacji z inwestorem w zakresie:a) organizacji i uczestnictwa w spotkaniach negocjacyjnych,b) udzielania wyja艣nie艅 inwestorom, w tym korespondencja z inwestorami,c) kontroli zawarcia i wykonania umowy z inwestorem;4) opracowywania i aktualizowania oferty inwestycyjnej Miasta;5) promocja oferty inwestycyjnej Miasta i jego walor贸w gospodarczych w kraju i za granic膮;6) prowadzenie dzia艂a艅 z zakresu wsp贸艂pracy z przedsi臋biorcami poprzez:a) wsp贸艂prac臋 z organizacjami reprezentuj膮cymi 艣rodowiska gospodarcze (konsultacje, dzia艂ania wsp贸lne),b) wsp贸艂prac臋 z podmiotami wspieraj膮cymi rozw贸j przedsi臋biorczo艣ci,c) wsp贸艂prac臋 z instytucjami tzw. rynku pracy;7) organizacja spotka艅 i konferencji zwi膮zanych z promocj膮 oraz pozyskiwaniem inwestor贸w;8) organizacja konferencji, imprez wystawienniczych, misji gospodarczych oraz innych spotka艅 maj膮cych na celu promocj臋 lokalnej gospodarki;9) monitorowanie realizacji polityki gospodarczej miasta;10) redagowanie oraz aktualizacja dedykowanej strony internetowej w zakresie informacji istotnych z punktu widzenia inwestora;11) inicjowanie dzia艂a艅 w zakresie tworzenia systemu ulg i zach臋t inwestycyjnych na terenie Miasta;12) wsp贸艂praca z P艂ockim Parkiem Przemys艂owoTechnologicznym (PPPT) przy propagowaniu oferty w艣r贸d potencjalnych inwestor贸w jak i przy obs艂udze inwestor贸w zainteresowanych rozpocz臋ciem dzia艂alno艣ci w PPPT;13) wsp贸艂praca z Polsk膮 Agencj膮 Inwestycji i Handlu, Agencj膮 RozwojuMazowsza S.A. i innymi organizacjami gospodarczymi przy obs艂udze potencjalnych inwestor贸w zainteresowanych regionem;14) wsp贸艂praca ze 艣rodowiskami gospodarczymi, naukowymi i akademickimi w zakresie realizacji potrzeb inwestor贸w;15) wsparcie w zakresie realizacji zada艅 CIFAL P艂ock.
Urz膮d Miasta P艂ocka - 2018-11-23 - P艂ock (mazowieckie)

Do wykonywanych zada艅 b臋dzie nale偶a艂o w szczeg贸lno艣ci:1) przygotowanie projekt贸w i koordynacja przedsi臋wzi臋膰 realizowanych w ramach partnerstwa publiczno prywatnego (dalej zwanego PPP), a w szczeg贸lno艣ci:a) sporz膮dzanie studi贸w i analiz w zakresie mo偶liwo艣ci realizacji potrzeb inwestycyjnych Gminy-Miasto P艂ock m.in. w formule PPP,b) obs艂uga potencjalnych inwestor贸w zainteresowanych realizacj膮 przedsi臋wzi臋cia w formule PPP,c) pozyskiwanie i analiza informacji w zakresie realizacji projekt贸w w formule PPP przez inne podmioty w kraju i za granic膮,d) promocja przedsi臋wzi臋膰 realizowanych przez Gmin臋 Miasto-P艂ock w formule PPP w艣r贸d potencjalnych inwestor贸w w kraju i za granic膮,e) podnoszenie 艣wiadomo艣ci mo偶liwo艣ci wykorzystania formu艂y PPP w艣r贸d pracownik贸w Urz臋du i miejskich jednostek organizacyjnych,f) wsp贸艂praca ze 艣rodowiskami gospodarczymi, naukowymi i akademickimiw zakresie realizacji potrzeb inwestor贸w zainteresowanych realizacj膮 projekt贸w PPP,g) przygotowywanie i zlecanie opracowania niezb臋dnych opinii, koncepcjii ekspertyz;2) obs艂uga inwestor贸w krajowych i zagranicznych poprzez:a) udzielanie informacji dot. przebiegu procesu inwestycyjnego w Mie艣cie i realizacji polityki przestrzennej informacje og贸lne,b) opracowywanie informacji dostosowanych do potrzeb konkretnego inwestora,c) wsp贸艂prac臋 z inwestorem w zakresie pozyskiwania niezb臋dnych dokument贸w, uzgodnie艅 i decyzji administracyjnych,d) monitorowanie przebiegu post臋powa艅 zwi膮zanych z obs艂ug膮 inwestor贸w (monitoring etap贸w decyzyjnych),e) prowadzenie ewidencji podmiot贸w zainteresowanych inwestycjami na terenie Miasta;3) w zakresie prowadzonych negocjacji z inwestorem:a) organizacja i uczestnictwo w spotkaniach negocjacyjnych,b) udzielanie wyja艣nie艅 inwestorom, w tym korespondencja z inwestorami,c) kontrola zawarcia i wykonania umowy z inwestorem;4) opracowywanie i aktualizowanie oferty inwestycyjnej Miasta;5) promocja oferty inwestycyjnej Miasta i jego walor贸w gospodarczych w kraju i za granic膮;6) prowadzenie dzia艂a艅 z zakresu wsp贸艂pracy z przedsi臋biorcami poprzez:a) wsp贸艂prac臋 z organizacjami reprezentuj膮cymi 艣rodowiska gospodarcze (konsultacje, dzia艂ania wsp贸lne),b) wsp贸艂prac臋 z podmiotami wspieraj膮cymi rozw贸j przedsi臋biorczo艣ci,c) wsp贸艂prac臋 z instytucjami tzw. rynku pracy;7) organizacja spotka艅 i konferencji zwi膮zanych z promocj膮 oraz pozyskiwaniem inwestor贸w;8) organizacja konferencji, imprez wystawienniczych, misji gospodarczych oraz innych spotka艅 maj膮cych na celu promocj臋 lokalnej gospodarki;9) monitorowanie realizacji polityki gospodarczej miasta;10) redagowanie oraz aktualizacja dedykowanej strony internetowej w zakresie informacji istotnych z punktu widzenia inwestora;11) inicjowanie dzia艂a艅 w zakresie tworzenia systemu ulg i zach臋t inwestycyjnych na terenie Miasta;12) wsp贸艂praca z P艂ockim Parkiem Przemys艂owoTechnologicznym (PPPT) przy propagowaniu oferty w艣r贸d potencjalnych inwestor贸w jak i przy obs艂udze inwestor贸w zainteresowanych rozpocz臋ciem dzia艂alno艣ci w PPPT;13) wsp贸艂praca z Polsk膮 Agencj膮 Inwestycji i Handlu, Agencj膮 RozwojuMazowsza S.A. i innymi organizacjami gospodarczymi przy obs艂udze potencjalnych inwestor贸w zainteresowanych regionem;14) wsp贸艂praca ze 艣rodowiskami gospodarczymi, naukowymi i akademickimi w zakresie realizacji potrzeb inwestor贸w;15) wsparcie w zakresie realizacji zada艅 CIFAL P艂ock.
Urz膮d Miasta P艂ocka - 2018-04-04 - P艂ock (mazowieckie)