Praca SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - oferty pracy (2)

poprzednia strona
następna strona
KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM / MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBYMIEJSCE PRACY :Restauracja McDonald's Ul. Południowa 21 SzczecinRestauracja McDonald's Ul. Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM/MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNYWYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMISPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJINADZÓR NAD SZKOLENIAMI NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓWOBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2020-03-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD/PRACOWNIK RESTAURACJI - od 1 300 PLN

-PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW,-PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ,-PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI, JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI,-PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA:-UMIEJĘTNOŚCI: PRACA W ZESPOLE, OBSŁUGA MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY;-KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH;-BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH;-MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.FORMA KONTAKTU:-KONTAKT OSOBISTY (Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin),-KONTAKT TELEFONICZNY 664 226 322,-CV NA ADRES E-MAIL ADRIAN.WIERZBICKI (at) SDH-MCD.PLMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:RESTAURACJA McDonald`s ul. Południowa 21 SzczecinRESTAURACJA McDonald`s ul. Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI PRACOWNICY SPRZEDAŻY I POKREWNI GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANI/LIDER GOŚCINNOŚCI - od 17 PLN

-TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI,-WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ,-PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA McDonald`s,-PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYNNOŚCI),-PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISU.WYMAGANIA:-UMIEJĘTNOŚCI: PRACA W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, OBSŁUGA KASA FISKALNEJ;-KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA;-DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD - MIN. 6 MIESIĘCY;-MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.FORMA KONTAKTU:-KONTAKT OSOBISTY (Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin),-KONTAKT TELEFONICZNY 664 226 322,-CV NA ADRES E-MAIL ADRIAN.WIERZBICKI (at) SDH-MCD.PLMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:RESTAURACJA McDonald`s ul. Południowa 21 SzczecinRESTAURACJA McDonald`s ul. Przyjaciół Żołnierza 6 Szczecin.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ/INSTRUKTOR - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW, TJ PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE, PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH, WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, PRACA W CZASIE RÓWNOWAŻNYM W GODZ. 24H, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 16,00 ZŁ/H, MIEJSCE PRACY: RESTAURACJA McDONALD'S ul. POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, RESTAURACJA McDONALD'S ul. PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6, 71-670 SZCZECIN
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-10-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ/INSTRUKTOR - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW, TJ. PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE.PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW.PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY FISKALNEJ I DRUKARKI FISKALNEJ.PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI, JAK I NA SALI DL GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI.PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW O UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD - MIN 6 MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ/INSTRUKTOR - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW, TJ. PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE. PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW.PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ.PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI.PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNIE.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD - MIN. 6 MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W WOLNE DNI, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW, TJ. PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE. PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGA KASY I DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD MIN. 6 MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY, PRACA W WOLNE DNI.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-08-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA; PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY; WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWO ZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY. WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, PODSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST-FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-08-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW, TJ. PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARVIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE. pRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, KASY UI DRUKARKI FISKALNEJ. PRACE PORZADKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZYNM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH. WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGA FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ. POSIADANIE KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYCH STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MIN. 6 MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-07-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD - od 1 125 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGA KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ, PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI, MCDONALD`S, PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNI), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI), PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISU.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE BRAK, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYN DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21, PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6. PRACA W WOLNE DNI, W GODZINACH CAŁEJ DOBY.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI PRACOWNICY SPRZEDAŻY I POKREWNI GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANI - od 16 PLN

TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ, PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI McDonald's, PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI), PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISU.WYKSZTAŁCENIE: BRAKWYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 6 MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21, PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.WYNAGRODZENIE: 16,00ZŁ BRUTTO/GODZINĘPRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD - od 1 125 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW. PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTA, OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI. PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY, JAK I PRZYJĘCIEM PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE BRAK, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYN DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY. POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO.MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21, PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6. PRACA W WOLNE DNI, W GODZINACH CAŁEJ DOBY.
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-06-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI PRACOWNICY SPRZEDAŻY I POKREWNI GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANI - od 16 PLN

TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ, PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI McDonald's, PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI), PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISU.WYKSZTAŁCENIE: BRAKWYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 6MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21, PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.WYNAGRODZENIE: 16,00ZŁ BRUTTO/GODZINĘPRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-05-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ-INSTRUKTOR - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW TJ.: PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE, PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGI FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM- MENADŻER - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ W SZYBKIM PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 17,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ-INSTRUKTOR - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW TJ.: PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE, PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIU KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGI FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI PRACOWNICY SPRZEDAŻY I POKREWNI GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANI - od 16 PLN

-TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI,-WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ,-PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI McDonald's,-PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI),PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISU.WYKSZTAŁCENIE: BRAKWYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 6MIESIĘCY, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOWYNAGRODZENIE: 16,00ZŁ BRUTTO/GODZINĘPRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK PRZYGOTOWUJĄCY POSIŁKI TYPU FAST FOOD - od 1 125 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAKI NA SALI GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYKSZTAŁCENIE: BRAKWYMAGANIA: WUMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY FISKALNEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGOWYNAGRODZENIE: 1125PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM - od 3 400 PLN

STANOWISKO: Z-CA KIEROWNIKA RESTAURACJI - II ASYSTENT, ZASTĘPOWANIE KIEROWNIKA RESTAURACJI PODCZAS JEGO NIEOBECNOŚCI LUB ODDELEGOWANIA, REKRUTACJA PRACOWNIKÓW, TWORZENIE I REALIZACJA PROGRAMÓW MOTYWACYJNYCH WSPIERAJĄCYCH DZIAŁALNOŚĆ RESTAURACJI, NADZÓR NAD PROCEDURAMI Z ZAKRESU OCHRONY ŚRODOWISKA, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA REALIZACJĘ PROCEDUR BEZPIECZEŃSTWA, KONTROLA KOSZTÓW, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ORAZ KONTROLA ŁAŃCUCHA ZAMÓWIEŃ, WSPIERANIE PROCESÓW ZWIĘKSZAJĄCYCH SPRZEDAŻ, PRZYGOTOWYWANIE, ORGANIZACJA I KONTROLA AKCJI MARKETINGOWYCH I PROMOCYJNYCH, NADZÓR I REALIZACJA PROCESÓW ZWIĄZANYCH Z BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ I OBSŁUGI PAKIETU MICROSOFT OFFICE, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI, KOMUNIKATYWNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ DZIAŁANIA POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO, PRACA 24H CZAS RÓWNOWAŻNY, RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK DZIAŁU W LOKALU GASTRONOMICZNYM - od 17 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W FIRMIE PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA,WYMAGANIA: PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZER PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI - W RAZIE POTRZEBY, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, ODPORNOŚĆ NA STRES, ŁATWOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD MINIMUM 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 17,00 ZŁ/H
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-03-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW TJ.: PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE, PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIU KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGI FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-03-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI PRACOWNICY SPRZEDAŻY I POKREWNI GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANI - od 16 PLN

TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ, PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI MCDONALD'S, PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ , NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI), PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISUWYMAGANIA:UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN 6 M-CY DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGOMIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-03-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

SPECJALISTA DO SPRAW SZKOLEŃ - od 16 PLN

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW TJ.: PRZYGOTOWANIE NOWYCH PRACOWNIKÓW DO PRACY NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH PRACY POD WZGLĘDEM MERYTORYCZNYM W OPARCIU O POSIADANE DOŚWIADCZENIE, PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH.WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRZEKAZYWANIA WIEDZY, OBSŁUGI FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, OBSŁUGI KASY FISKALNEJ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO. MIEJSCE PRACY RESTAURACJA MCDONALD'S SZCZECIN, UL. POŁUDNIOWA 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6.STAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ BRUTTO, PRACA W GODZINACH CAŁEJ DOBY
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-03-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI - od 1 050 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ,PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH,WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, PRACA W GODZ. 24H KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ: UL. PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6, SZCZECIN, MIEJSCE PRACY: RESTAURACJA Mc Donald's UL. POŁUDNIOWA 21, SZCZECIN I RESTAURACJA Mc Donald's UL. PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6, SZCZECIN
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)

MENEDŻER - od 15 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY POIDLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W MCDONALD'S PRODCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIAZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI WMCDONALD'S, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUDNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEGERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI W RAZIE POTRZEBY, WYPEŁNIANIE WSZYSTKICH ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃ W ZAKRESIE OBJĘTYM RODZAJEM POWIERZONEJ PRACY W TYM TAKŻE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA POWIERZONY OBSZAR FUNKCJONOWANIA RESTAURACJIWYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA,DOŚWIADCZENIE MIN 6 M-CY, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY :24 H/DOBĘ, MIEJSCE PRACY W SZCZECINIE NA POŁUDNIOWEJ 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI - od 1 050 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGA KLIENTÓW, OBSŁUGĄ KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH, WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI MASZYNY DO LODÓW, FRYTKOWNICY, GRILLA, KASY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY :24 H/DOBĘ, MIEJSCE PRACY W SZCZECINIE NA POŁUDNIOWEJ 21 I PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-08-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)

LIDER GOŚCINNOŚCI - od 14,5 PLN

TWORZENIE ATMOSFERY GOŚCINNOŚCI NA KAŻDYM ETAPIE WIZYTY GOŚCIA W RESTAURACJI, WSPÓŁPRACA Z INNYMI PRACOWNIKAMI I KADRĄ MENADŻERSKĄ, PEŁNIENIE ROLI AMBASADORA MARKI MC DONALD'S, PRACA NA WSZYSTKICH STANOWISKACH NA OBSZARZE PRODUKCJI (KUCHNIA), NA OBSZARZE SPRZEDAŻY (OBSŁUGA GOŚCI), NA SALI RESTAURACYJNEJ, NA ZAPLECZU I NA TERENIE ZEWNĘTRZYNYM (PRACE PORZĄDKOWE I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI), PRACE MAGAZYNOWE, PRACE PRZYGOTOWAWCZE PRZED OTWARCIEM I PO ZAMKNIĘCIU RESTAURACJI ORAZ DOSTAWY NA OBSZAR KUCHNI I SERWISUWYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPORNOŚĆ NA STRES, KREATYWNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ, ZAANGAŻOWANIE, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ W PODEJMOWANIU DECYZJI, DOŚWIADCZENIE W PRACY W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA ROZMOWĘ NALEŻY UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE, PRACODAWCA PODA MIEJSCE SPOTKANIAMIEJCA PRACY: ul. POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, ul. PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)

MENADŻER - od 2 300 PLN

ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI W MCDONALD'S PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA POMIERZONE MIENIE RESTAURACJI, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI W TYM: OBSZAR PRODUKCJI, OBSZAR SPRZEDAŻY, ZAPLECZE, SALA SALA RESTAURACYJNA I TEREN ZEWNĘTRZNY, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W MCDONALD'S, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, NADZÓR NAD SZKOLENIEM NOWOZATRUNIONYCH I MŁODSZYCH STAŻEM MENEDŻERÓW, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY W RESTAURACJI- W RAZIE POTRZEBY, WYPEŁNIANIE WSZYSTKICH ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃ W ZAKRESIE OBJĘTYM RODZAJEM POWIERZONEJ PRACY, W TYM TAKŻE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA POWIERZONY OBSZAR FUNKCJONOWANIA RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE, PRACA W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIEM ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD NA PODOBNYM STANOWISKU, MILE WIDZIANA BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)

INSTRUKTOR - od 2 200 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGA KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH, SZKOLENIE PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I KIEROWANIEM ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, DOŚWIADCZENIE W PRACY W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD NA PODOBNYM STANOWISKU, MILE WIDZIANA BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGONA ROZMOWĘ NALEŻY UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE, PRACODAWCA PODA MIEJSCE SPOTKANIAMIEJCA PRACY: ul. POŁUDNIOWA 21, 71-001 Szczecin, ul. PRZYJACIÓŁ ŻOŁNIERZA 6
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2018-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI/INSTRUKTOR - od 2 100 PLN

PRACA PRZY GRILLU, FRYTKOWNICACH, PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, FRYTEK, SAŁATEK, DESERÓW I NAPOJÓW, PRACA ZWIĄZANA Z OBSŁUGĄ KLIENTÓW, OBSŁUGA KASY I DRUKARKI FISKALNEJ, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM PORZĄDKU NA OBSZARZE PRODUKCJI JAK I NA SALI DLA GOŚCI, ORAZ NA TERENIE ZEWNĘTRZNYM PRZYLEGŁYM DO RESTAURACJI, PRACE MAGAZYNOWE ZWIĄZANE Z ZATOWAROWANIEM ZARÓWNO STANOWISK PRACY JAK I PRZYJĘCIEM DOSTAWY PÓŁPRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I UMIESZCZENIEM ICH W MAGAZYNACH; WYMAGANMIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, DOŚWIADCZENIE W PRACY W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD NA PODOBNYM STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
SDH SYLWIA DIAKÓW HRYCYK - 2017-11-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)

poprzednia strona
następna strona