Praca Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 8 ofert pracy Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha.

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-06-08 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-05-04 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)

KUCHARZ - od 3聽000 PLN

KucharzSporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zapsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwie gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna),wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy,przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶, obowi膮zuj膮cyh w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego, stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
Pizzeria Olimpus Henryk Zawierucha - 2021-03-31 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)