Praca ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 5 ofert pracy ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII.

ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2021-04-22 - Ustro艅 (艣l膮skie)

ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII* - od 4聽486 PLN

Wspieranie Kierownika dzia艂u w zarz膮dzaniu dzia艂em, zespo艂em. Nadzorowanie pracownik贸w, sporz膮dzanie zam贸wie艅, inwentaryzacji, grafik贸w itp.
kontakt przez PUP - 2021-03-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)

ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII* - od 3聽494 PLN

Nadz贸r nad obs艂ug膮 go艣ci w lokalach gastronomicznych nale偶膮cych do hotelu (restauracja, bary, kawiarnia, sale bankietowe).Nadz贸r nad personelem. Sporz膮dzanie inwentaryzacji, grafik贸w, raport贸w, przyjmowanie towaru. Obs艂uga go艣ci.
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2020-07-27 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)

ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII * - od 3聽494 PLN

Nadz贸r nad obs艂ug膮 go艣ci w lokalach gastronomicznych nale偶膮cych do hotelu (restauracja, bary, kawiarnia,sala bankietowa).Nadz贸r nad personelem. Sporzadzanie inwentaryzacji, grafik贸w, raport贸w, przyjmowanie towaru. Obs艂uga go艣ci.
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2020-02-10 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)

ZAST臉PCA KIEROWNIKA GASTRONOMII - od 3聽500 PLN

Organizowanie i nadz贸r nad wykonywaniem us艂ug gastronomicznych w Sp贸艂ce. Organizowanie pracy i nadz贸r nad prac膮 kuchni g艂贸wnej, punkt贸w 偶ywienia w sp贸艂ce. Nadzorowanie zaopatrzenia materia艂owego w zakresie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych, gospodarczych i technicznych w zakresie prowadzenia kuchni i punkt贸w 偶ywienia. Nadz贸r nad prawid艂owym wyposa偶eniem kuchni i punkt贸w 偶ywienia, stanem sanitarnym, bhp i p.po偶.. Dba艂o艣膰 o oszcz臋dn膮 eksploatacj臋, przyjmowanie i za艂atwianie skarg i za偶ale艅 kuracjuszy i pacjent贸w, nadzorowanie prawid艂owego zabezpieczenia kuchni i sto艂贸wek przed kradzie偶膮 i dewastacji. Planowanie, zlecanie i nadz贸r nad okresow膮 konserwacj膮 urz膮dze艅 wyposa偶enia kuchni i sto艂贸wek. Wsp贸艂praca z dzia艂em administracji obiekt贸w i dzia艂em logistyki. Organizowanie pracy i nadz贸r nad jako艣ci膮 pracy, personelu pionu 偶ywienia.
UZDROWISKO 艢WIERAD脫W-CZERNIAWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - GRUPA PGU - 2017-11-16 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)