Praca STANOWISKO OBS艁UGI BIURA STOWARZYSZENIA I SEKRETARIATU SZKO艁Y - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy STANOWISKO OBS艁UGI BIURA STOWARZYSZENIA I SEKRETARIATU SZKO艁Y, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 1 ofert pracy STANOWISKO OBS艁UGI BIURA STOWARZYSZENIA I SEKRETARIATU SZKO艁Y.

STANOWISKO OBS艁UGI BIURA STOWARZYSZENIA I SEKRETARIATU SZKO艁Y - od 2聽100 PLN

1.prowadzenie obs艂ugi Biura Stowarzyszenia w zakresie okre艣lonym statutem stowarzyszenia i innymi aktami prawnymi uchwalonymi przez organizacj臋, w tym m.in.a) obs艂uga posiedze艅 Zarz膮dub) prowadzenie rejestru uchwa艂 i protoko艂贸wc) prowadzenie bie偶膮cej korespondencji stowarzyszeniad) archiwizowanie dokumentacji stowarzyszeniae) wykonywanie innych polece艅 Zarz膮du zwi膮zanych z bie偶膮c膮 dzia艂alno艣ci膮 stowarzyszenia.2. prowadzenie spraw kadrowych i administracyjnych Zespo艂u Plac贸wek O艣wiatowych (ZPO) im. Aleksandra Doby w Iwi臋cinie oraz sekretariatu szko艂y, w tym m.in.a) prowadzenie sekretariatu i zwi膮zanej z tym dokumentacji szko艂y.b) wykonywanie prac biurowo administracyjnych.c) archiwizowanie dokument贸w zgodnie z instrukcj膮 kancelaryjn膮.d) prowadzenie bie偶膮cej korespondencji.e) prowadzenie ewidencji obowi膮zku szkolnego oraz bie偶膮cych spraw z tym zwi膮zanych.f) przygotowywanie sprawozda艅, statystyk i zestawie艅 m.in. dla organu prowadz膮cego, organu nadzoru pedagogicznego oraz GUSg) prowadzenie kadr pracownik贸w ZPO.h) wsp贸艂praca z ksi臋gow膮 stowarzyszenia w zakresie spraw dotycz膮cych ZPOi) wykonywanie innych polece艅 dyrektora szko艂y zwi膮zanych z bie偶膮c膮 dzia艂alno艣ci膮 plac贸wki.
Stowarzyszenie na rzecz rozwoju wsi Iwi臋cino - 2016-07-27 - Iwi臋cino (zachodniopomorskie)