Praca STANOWISKO DO WYDZIA艁U IN呕YNIERII RUCHU I EWIDENCJI - oferty pracy

Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy STANOWISKO DO WYDZIA艁U IN呕YNIERII RUCHU I EWIDENCJI, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 1 ofert pracy STANOWISKO DO WYDZIA艁U IN呕YNIERII RUCHU I EWIDENCJI.

STANOWISKO DO WYDZIA艁U IN呕YNIERII RUCHU I EWIDENCJI - od 2聽100 PLN

Prowadzenie kompleksowej ewidencji oraz ca艂okszta艂tu zagadnie艅i korespondencji zwi膮zanych z ewidencj膮 oznakowania drogowego, sygnalizacji 艣wietlnej oraz urz膮dze艅 bezpiecze艅stwa ruchu drogowego, ewidencja, analiza i opiniowanie projekt贸w organizacji ruchu, zlecanie rob贸t w zakresie oznakowania poziomego, pionowego i sygnalizacji 艣wietlnej, nadz贸r i analiza istniej膮cej organizacji ruchu w zakresie bezpiecze艅stwa ruchu i jego efektywno艣ci, wsp贸艂praca w zakresie poprawy bezpiecze艅stwa ruchu drogowego z innymi organami zarz膮dzaj膮cymi ruchem, zarz膮dami dr贸g i kolei, Policj膮 oraz innymi jednostkami, udzia艂 w pracach Zespo艂u ds. organizacji ruchu oraz Zespo艂u ds. komunikacji rowerowej, realizowanie zada艅 w zakresie in偶ynierii ruchu, w tym spraw zwi膮zanych z badaniami ruchu i pomiarami ruchu drogowego, pomiarami nat臋偶enia ha艂asu, opracowywanie drobnych projekt贸w w zakresie in偶ynierii ruchu dla potrzeb MZDiK (w programie typu AutoCAD), przygotowywanie danych i za艂o偶e艅 do specyfikacji istotnych warunk贸w zam贸wienia w zakresie in偶ynierii i organizacji ruchu, udzia艂 w komisjach przetargowych i wykonywanie obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z regulaminu pracy komisji przetargowej, udzia艂 w opracowywaniu plan贸w rozwoju sieci w zakresie in偶ynierii ruchu.
MIEJSKI ZARZ膭D DR脫G I KOMUNIKACJI W KALISZU - 2018-11-19 - Kalisz (wielkopolskie)