Praca PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ. - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ., które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 258 ofert pracy PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ..
Nakładanie warzyw do słoi, inne prace związane z przetwórstwem owocowo-warzywnym.
kontakt przez OHP - 2021-06-15 - Żabno (małopolskie)
praca przy produkcji wegańskich produktów na bazie orzechów, porcjowanie, dozowanie i pakowanie produktów, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Obsługa mieszacza ciasta i urządzeń do wypieku wafli lub macy, wypiek, kontrola jakości, pakowanie i składanie na magazynie.
WYTWÓRNIA WÓD GAZOWANYCH WAFLI I MACY - STANISŁAW BARAN - 2021-05-26 - Boguchwała (podkarpackie)
Obsługa mieszacza ciasta i urządzeń do wypieku wafli lub macy, wypiek, kontrola jakości, pakowanie i składanie na magazynie.
WYTWÓRNIA WÓD GAZOWANYCH WAFLI I MACY - STANISŁAW BARAN - 2021-05-26 - Boguchwała (podkarpackie)
Czynności związane z przetwórstwem spożywczym
Product Plus Kozanecki, Słabolepszy Spółka jawna - 2021-04-20 - Kleszczewo (wielkopolskie)
Obsługa maszyn zajmujących się produkcją spożywczą, monitorowanie procesu produkcji, dbałość o higienę i bezpieczeństwo pracy.
EUROHANSA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-03-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wytwarzanie gotowych posiłków typu fast food (zapiekanki na bagietce - produkcja).Praca od poniedziałku do soboty (5 dni w tygodniu) na jedną zmianę od godziny 6:00 do 14:00.I umowa na okres próbny 2 miesiące z możliwością przedłużenia.
Spyrzyński Wojciech Firma Produkcyjno Handlowa - 2021-03-08 - Strzyżowice (śląskie)
Obsługa formiarek pierogowych, ręczne dozowanie farszu, sprawdzanie procentowej zawartości ciasta i farszu, pakowanie indywidualne i zbiorcze. Praca w systemie 4 brygadowym (Izm. 7.00 - 15.00, II zm. 15.00 - 23.00, III zm. 23.00 - 7.00)
kontakt przez OHP - 2020-11-18 - Tarnów (małopolskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych. Miejsce pracy: ul. Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie,Forma umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj: 1-3 lat , praca na 3 lub 2 zmiany po 12 godzin w godz 6-6. Oferta w sali: B
Dijo Baking Sp. z o. o. - 2020-10-23 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych. Miejsce pracy: ul. Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie,Forma umowy: umowa o świadczenie usług od 1-3 lat, ok 152 godziny, praca na 3 lub 2 zmiany po 12 godzin w godzinach od 6-6. Oferta w sali: B
Dijo Baking Sp. z o. o. - 2020-10-23 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych. Miejsce pracy: ul. Zabrodzie 28, 52-351 ZabrodzieUmowa o pracę na czas okreslony tj: 1- 3 lata, praca na 3 zmiany lub dwie po 12 godzin. praca w godz 6-6 Oferta w sali: B
Dijo Baking Sp. z o. o. - 2020-10-23 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczanie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej, eliminowanie nieprawidłowych opakowań jednostkowych, pakowanie wyrobów gotowych.Miejsce pracy:Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie,Forma umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj: 1- 3 lat, praca na 3 zmiany lub 2 po 12 godzin. Praca w godzinach od 6-6 Oferta w ssali: B
Dijo Sweet Sp. z o. o. - 2020-10-23 - Zabrodzie (dolnośląskie)
PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ
FIRMA HANDLOWA PETIT S.C. AGATA I MARIUSZ DZIEDZIC - 2020-10-06 - Dębica (podkarpackie)
PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ
FIRMA HANDLOWA PETIT S.C. AGATA I MARIUSZ DZIEDZIC - 2020-09-08 - Dębica (podkarpackie)
Praca przy produkcji ciasta do pizzy- przygotowywanie ciasta według sporządzonych przepisów ( zasypywanie kotłów mąką, naważania składników itd.), porcjowanie i układnie finalnego produktu. Samodzielna obsługa maszyn służących do produkcji. Odpowiedzialność za jakość wytworzonego produktu. Prowadzenie dokumentacji związanej z wytworzonym produktem. Utrzymanie stanowiska w czystości. Wykonanie określonej ilości produktu w określonym czasie.
kontakt przez PUP - 2020-08-20 - Mała Wieś (mazowieckie)
Produkcja zapiekanek oraz utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Bim Investments Sp.zo.o. - 2020-08-13 - Chotomów (mazowieckie)
obsługa maszyn prażalniczych, praca przy nich
ZPHU ,,PIOTREX" Piotr Rogalewicz - 2020-08-11 - Radoszewice (łódzkie)
PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ
FIRMA HANDLOWA PETIT S.C. AGATA I MARIUSZ DZIEDZIC - 2020-07-13 - Dębica (podkarpackie)
Nakładanie warzyw lub owoców, inne prace związane z przetwórstwem owocowo-warzywnym
kontakt przez OHP - 2020-07-01 - Żabno (małopolskie)
odbiór z maszyny sortowanych jaj
kontakt przez PUP - 2020-06-24 - Tychowo (zachodniopomorskie)
krojenie mięsa, zawijanie, smażenie, nakładanie kawałków mięsa na patyczki, krojenie warzyw, pakowanie, warunki pracy chłodnicze
ANAK FOOD Sp. z o.o. - 2020-06-05 - Śmigiel (wielkopolskie)
PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ
FIRMA HANDLOWA PETIT S.C. AGATA I MARIUSZ DZIEDZIC - 2020-06-02 - Dębica (podkarpackie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych.Umowa o świadczenie usług, Około 152 godziny pracy miesięcznie, dyspozycyjność całodobowa, trzy zmiany lub dwie po 12h. Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-29 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych.Dyspozycyjność całodobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-29 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych.Dyspozycyjność całodobowa, 3 zmiany lub 4 brygady po 12h. Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lata.
Dijo Baking Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolnośląskie)
Umieszczanie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej, eliminowanie nieprawidłowych opakowań jednostkowych, pakowanie wyrobów gotowych.Dyspozycyjność całodobowa, 3 zmiany lub dwie zmiany po 12h.Przewidywany okres zatrudnienia: 1-3 lat.
Dijo Sweet Sp. z o.o. - 2020-05-27 - Zabrodzie (dolnośląskie)
obsługa urządzeń do produkcji wyrobów cukierniczych. (Ciężka praca fizyczna dźwiganie). Praca na 3 zmiany w godz. 6-14, 14-22, 22-6
Ewa Reimschüssl-Zakład Produkcyjno Handlowy "Barbara" - 2020-05-26 - Koniuszowa (małopolskie)
przygotowywanie surowców i materiałów do produkcji spożywczej, dostarczanie do urządzenia formującego produkt gotowy, pakowanie produktu i prace na magazynie
HAROMA SP. Z O.O. - 2020-05-21 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Obsługa formiarek pierogowych, ręczne dozowanie farszu, sprawdzanie procentowej zawartości ciasta i farszu, pakowanie indywidualne i zbiorcze. Praca na 3 zmiany (Izm. 7.00 - 15.00, II zm. 15.00 - 23.00, III zm. 23.00 - 7.00)
kontakt przez OHP - 2020-05-15 - Tarnów (małopolskie)
Umieszczenie gotowego produktu na podajniku maszyny pakującej, kontrola pracy maszyny pakującej.Eliminowanie nieprawidłowych opakowań, pakowanie wyrobów gotowych.Około 152 godziny pracy miesięcznie, dyspozycyjność całodobowa. Przewidywany okres wykonywania pracy: 1-3 lata. Umowa o świadczenie uslug.
Dijo Baking Sp. z o. o. - 2020-05-07 - Zabrodzie (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców i materiałów do produkcji spożywczej, dostarczanie do urządzenia formującego produkt gotowy, pakowanie produktu i prace na magazynie
HAROMA SP. Z O.O. - 2020-04-22 - Rakoniewice (wielkopolskie)