Praca SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - oferty pracy (2)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- przyrz膮dzanie potraw wed艂ug receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standard贸w HACCP,- udzia艂 w tworzeniu menu,- dba艂o艣膰 o estetyk臋 wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umow臋 o prac臋 w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzale偶niony od wynik贸w,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- prac臋 w przyjaznym i zgranym zespole.Wynagrodzenie zasadnicze brutto 3.500,00 z艂 plus premia:- wynagrodzenie zasadnicze uzale偶nione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpo艣rednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.Miejsce pracy: Restauracja Telimena
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2021-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca od poniedzia艂ku do niedzieli zgodnie z harmonogramem czasu pracy, pe艂en etat, przeci臋tnie 40 godz. tygodniowo i 8 godz. na dob臋 pracownicz膮.Przew贸z 偶ywno艣ci g艂贸wnie teren Bydgoszczy.Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- transport oraz dostawa posi艂k贸w do odbiorc贸w,- dbanie o stan techniczny pojazdu.Oferujemy:- zatrudnienie na umow臋 o prac臋 w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- prac臋 w przyjaznym i zgranym zespole.Wynagrodzenie zasadnicze brutto od 3.200,00 z艂.:- wynagrodzenie zasadnicze uzale偶nione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpo艣rednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2021-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- Przygotowywanie pizzy oraz innych da艅 kuchni w艂oskiej - Obs艂uga pieca do pizzy- Prawid艂owe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych- Racjonalne gospodarowanie surowcami- Dbanie o jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych potraw- Dbanie o przestrzeganie wszelkich zasad, procedur oraz standard贸wOferujemy:- zatrudnienie na umow臋 o prac臋 w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzale偶niony od wynik贸w,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- prac臋 w przyjaznym i zgranym zespole.Wynagrodzenie zasadnicze brutto 3.300,00 z艂./m-c plus premia uzale偶niona od wynik贸w:- wynagrodzenie zasadnicze uzale偶nione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpo艣rednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2021-03-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy. Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).Wynagrodzenie od 3200 z艂 w zale偶no艣ci od kwalifikacji
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-09-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).Miejsce pracy:Restauracja Pod D臋bem ul. Fordo艅ska 102, 85-739 BydgoszczlubBar Jagienka ul. Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-09-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-08-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy. Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-06-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-06-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy. Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-03-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca od poniedzia艂ku do niedzieli zgodnie z harmonogramem czasu pracy, pe艂en etat, przeci臋tnie 40 godz. tygodniowo i 8 godz. na dob臋 pracownicz膮.Przew贸z 偶ywno艣ci, g艂贸wnie teren Bydgoszczy.
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Wynagrodzenie uzale偶nione od indywidualnych kwalifikacji kandydata Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy. Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2020-01-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Wynagrodzenie uzale偶nione od indywidualnych kwalifikacji kandydata Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).Miejsce pracy:Bar KROKUSul. M. Konopnickiej 28BYDGOSZCZ, osiedle Szwederowo
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-12-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- praca polegaj膮ca na wydawaniu posi艂k贸w w Barze Sp贸艂dzielni - dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 baru- obs艂uga kasy fiskalnej Wynagrodzenie jest uzale偶nione od indywidualnych kompetencji i kwalifikacji kandydat贸wPraca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym). II zmiany:- od godz. 9:00 do godz. 17:00;- od godz. 11:00 do godz. 19:00.m-ce pracy: Bar HORACY - Fordon
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-12-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Wynagrodzenie uzale偶nione od indywidualnych kwalifikacji kandydata Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).Miejsce pracy:Bar KROKUSul. M. Konopnickiej 28BYDGOSZCZ, osiedle Szwederowo
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-11-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy.Miejsce pracy:Restauracja POD D臉BEMul. Fordo艅ska 102BYDGOSZCZ Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-11-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- praca polegaj膮ca na wydawaniu posi艂k贸w w Barze Sp贸艂dzielni - dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 baru- obs艂uga kasy fiskalnej Wynagrodzenie jest uzale偶nione od indywidualnych kompetencji i kwalifikacji kandydat贸wPraca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym). II zmiany:- od godz. 9:00 do godz. 17:00;- od godz. 11:00 do godz. 19:00.m-ce pracy: Bar HORACY - Fordon
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-11-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wsparcie techniczne zak艂ad贸w gastronomicznych,- zg艂aszanie i monitoring usterek,- reagowanie na awarie i zg艂oszenia alarmowe, - monitorowanie stanu technicznego maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych,- sta艂y kontakt zak艂adami i administracj膮 techniczn膮,- przyjmowanie dostaw maszyn i urz膮dze艅 (protoko艂u odbioru technicznego),- prowadzenie dokumentacji i korespondencji zwi膮zanej z administracj膮 techniczn膮, - wsp贸艂praca z innymi zespo艂ami z administracji,- Inicjowanie dodatkowych prac i rozwi膮za艅 w obiektach gastronomicznych.Pierwsze zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na 3-miesi臋czny okres pr贸bny, nast臋pnie umowa czas nie okre艣lony. Godziny pracy 7:00 15:00.
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi konsumenta;- przestrzeganie ogranicze艅 i zakaz贸w sprzeda偶y napoj贸w alkoholowych, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami;- przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowanie nale偶no艣ci wed艂ug wystawionego rachunku;- zg艂aszanie kierownikowi uwag i 偶ycze艅 go艣ci;- przestrzeganie zasad higieny osobistej, a tak偶e utrzymywanie czysto艣ci w sali i na sto艂ach konsumenckich;- przestrzeganie dyscypliny pracy.Miejsce pracy:Restauracja POD D臉BEMul. Fordo艅ska 102BYDGOSZCZ Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- samodzielna obr贸bka surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna) wykonywana r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w; potrawy kuchni polskiej;- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; - przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; Wynagrodzenie uzale偶nione od indywidualnych kwalifikacji kandydata - utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.Praca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym).Miejsce pracy:Bar KROKUSul. M. Konopnickiej 28BYDGOSZCZ, osiedle Szwederowo
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- praca polegaj膮ca na wydawaniu posi艂k贸w w Barze Sp贸艂dzielni - dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 baru- obs艂uga kasy fiskalnej Wynagrodzenie jest uzale偶nione od indywidualnych kompetencji i kwalifikacji kandydat贸wPraca w systemie r贸wnowa偶nym (za prac臋 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta inny dzie艅 wolny w okresie rozliczeniowym). II zmiany:- od godz. 9:00 do godz. 17:00;- od godz. 11:00 do godz. 19:00.m-ce pracy: Bar HORACY - Fordon
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- praca polegaj膮ca na wydawaniu posi艂k贸w w Barze Sp贸艂dzielni Gastronomicznejm-ce pracy: Bar Jagienkapraca w godz. 8.00-16.00 lub 10.00-18.00
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- wsparcie techniczne zak艂ad贸w gastronomicznych,- zg艂aszanie i monitoring usterek,- reagowanie na awarie i zg艂oszenia alarmowe, - monitorowanie stanu technicznego maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych,- sta艂y kontakt zak艂adami i administracj膮 techniczn膮,- przyjmowanie dostaw maszyn i urz膮dze艅 (protoko艂u odbioru technicznego),- prowadzenie dokumentacji i korespondencji zwi膮zanej z administracj膮 techniczn膮, - wsp贸艂praca z innymi zespo艂ami z administracji,- Inicjowanie dodatkowych prac i rozwi膮za艅 w obiektach gastronomicznych.Pierwsze zatrudnienie w ramach umowy o prac臋 na 3-miesi臋czny okres pr贸bny, nast臋pnie umowa czas nie okre艣lony. Godziny pracy 7:00 15:00.
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-10-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzedawca
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-08-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-08-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharzpraca w soboty i niedziele
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-08-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- sprawdzanie dokument贸w ksi臋gowych pod wzgl臋dem ich kompletno艣ci i zgodno艣ci rachunkowej- przygotowanie dokument贸w ksi臋gowych do ksi臋gowania- wprowadzanie dokument贸w do ksi膮g rachunkowych- weryfikacja i uzgadnianie kont ksi臋gowych- wsp贸艂udzia艂 przy ustalaniu wyniku finansowego- archiwizowanie dokument贸w ksi臋gowychWysoko艣膰 wynagrodzenia uzale偶niona jest od indywidualnych kwalifikacji kandydata
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-07-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2019-07-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)