KUCHARZ Sieraków Śląski oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
Data publikacji: 2018-06-01
Lokalizacja: Sieraków Śląski (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sieraków Śląski, powiat: lubliniecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sieraków Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubliniecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Mile widziane osoby z doświadczeniem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kreatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Bardzo dobra organizacja pracy własnej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Pasja kucharska i zamiłowanie do gotowania
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Centrum Kariery Olesno
Adres pracodawcy:
Wielkie Przedmieście 41, 46-300 Olesno, powiat: oleski, woj: opolskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: oleski
Gmina pracodawcy: Olesno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olesno
Ulica pracodawcy: Wielkie Przedmieście
Numer budynku pracodawcy: 41
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Centrum Kariery Olesno
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie obiadów
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mieśa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa agregatu
Palmark Marek Płończak Sp.k. - 2016-12-22 - Pobiedziska (wielkopolskie)
zapoznanie się z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakupów, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków; obróbka warzyw, ryb i mięs; wydawanie potraw dla gości indywidualnych i grup;
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Grodziec (opolskie)
Kuchnia tradycyjna domowa. Kontakt tel. 505 162 811
PPUH MKW - 2016-03-23 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI,CIASTA, OBIADYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB TECHNOLOGIA ŻYWIENIAPRAWO JAZDY KAT B (ROBIENIE ZAKUPÓW)KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHWSKAZANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2-3 LATAGODZINY PRACY OD 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sałatek, burgerów, potraw z grila
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-07-13 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Ropa (małopolskie)
Sprządzanie różnego rodzjau potraw, ciasta, napoje ,desery z zastosoawaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Marco Polo Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny+ elektroniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
sprzedaż odzieżyobsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Gubin (lubuskie)
przygotowanie roll - sushi, filetowanie ryb
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Częstochowa (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w piekarni, krojenie pieczywaOsoby zainteresowane proszone są o kontakt osobisty do godz. 15.00 lub kontakt telefoniczny.
Piekarnia WKRA Mariusz Jarominiak - 2017-11-28 - Joniec (mazowieckie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 18,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-08-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posłlków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Żuromin (mazowieckie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów niezbędnych do produkcji posiłków. Produkcja posiłków. Bieżące mycie maszyn i urządzeń funkcjonujących w kuchni.system czasu pracy równoważny, zmiany 4:00-14:00, 6:00-16:00Praca na czas określony: 6 m-cy, następnie czas nieokreślonyKontakt z pracodawcą: kadry (at) mcus.pl lub 071 3769936
Miejskie Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-11-30 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-09 - Sopot (pomorskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniue posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Przewidywany termin zatrudnienia: 05.07.2017r.- Praca: od godziny 6:00 do godziny 14:00 o od godziny 11:00 do godziny 19:00. Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, staż pracy nie wymagany.Uprawnienia: Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie. Umiejętności:1. Estetyczne serwowanie dań. 2. Umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast. 3. Umiejętność planowania i organizacji pracy. Kontakt osobisty w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać pocztą (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice).
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
pomoc przy rozbiorze półtusz, pomoc przy produkcji wyrobów i wędlin
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Dębno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań oraz menu, nadzór nad pracą w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i potraw,
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-09-05 - Sztutowo (pomorskie)