KUCHARZ SAMODZIELNY / PIZZERMEN (1/2 LUB PEŁEN ETAT) Pszczółki oferta pracy RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA
Stanowisko: KUCHARZ SAMODZIELNY / PIZZERMEN (1/2 LUB PEŁEN ETAT)
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 1000 zł netto na 1/2 etatu do 2.000,00 zł netto - 2.500,00 netto na pełnym etacie w zależności od kwalifikacji
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Pszczółki (pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 32, 83-032 Pszczółki, powiat: gdański, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 1000 zł netto na 1/2 etatu do 2.000,00 zł netto - 2.500,00 netto na pełnym etacie w zależności od kwalifikacji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2000 zł netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ SAMODZIELNY / PIZZERMEN (1/2 LUB PEŁEN ETAT)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczółki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gdański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pszczółki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Gdańska 32, 83-032 Pszczółki, powiat: gdański, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - CV- Kontakt osobisty lub telefoniczny:
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: gdański
Gmina pracodawcy: Pszczółki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczółki
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy:
Pizzeria Rosa i Restauracja - Zajazd "Bartnik" obydwie jednostki działają w jednym lokalu pod wspólnym adresem.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.05.2016
Oferta pracy ważna do: 12.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kraków (małopolskie)
Sprzątanie biur, korytarzy, sanitariatów, mycie okien wewnątrz budynku, sprzątanie obejścia wokół budynku. Wykształcenie min. podstawowe. Miejsce wykonywania pracy: Powiat Sulęciński ze szczególnym uwzględnieniem miejscowości Wędrzyn. Tel.: 882 469 582 Iwona Chomicka.
Pajer-Bankiel Agnieszka F.H.U. "TĘCZA - BIS" - 2018-04-18 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
samodzielne przygotowywnie posiłków na wesela
Piotr Szostak - 2016-01-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Orzesze (śląskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa klientów polskich i obcojęzycznych.
Anna Jazgarska "SEVEN" - 2018-04-04 - Gdynia (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leszno (wielkopolskie)
g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie polskich dań
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁA GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wprowadzanie i kontrola danych w programie finansowo-księgowym, rozliczanie oddziałów firmy, przygotowanie dokuemntów do archiwizacji , wykonywanie prac admnistracyjno-biurowych związanych z funkcjonowaniem księgowości; min 3 lata doświadczenia w księgowości; do wynagrodzenia doliczana premia uznaniowa
DOMUS IWONA MÓŁKA JERZY BŁUŚ SP. J. - 2017-02-17 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menudbałość o miejsce pracy i stanowisko przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
operator wtryskarki, praca przy wtryskarce, odbieranie detali z maszyny, obróbkaq, kontrola, pakowanieoferta pracy przez agencję zatrudnienia na umowę tymczasową, nr wpisu 12771
STIP UNITED Sp z o.o. - 2018-04-12 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
praca w kuchni rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
Restauracja ,,BOSS" - 2016-02-23 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, zamawianie towarów, zakup towarów, catering - rozwóz przygotowanych posiłków, obsługa imprez oraz obsługa imprez cateringowych na miejscu zamawiającego z obsługą kelnerską; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomość języka angielskiego potrzebna do porozumiewania się z gośćmi zagranicznymi przy obsłudze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Woźniki (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, dozowanie składników (oryginalnych art. spożywczych, przypraw indysjkich), obsługiwanie maszyny do przyrządzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-22 według grafiku w Kołobrzegu.
Grillhouse "WICHŁACZ" S.C. - 2017-03-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla załogi cyrku. Praca objazdowa na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Kaliszki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ JÓZEFCZYK W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
uprawnienia operatora spycharki,1 rok doświadczenia na ww stanowisku,praca na terenie kraju,wynagrodzenie: 14-15 zł netto na godzinę
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA INŻYNIERII " EKO -INŻYNIERIA" SP. Z O.O. - 2017-08-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-10-29 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)