Praca KUCHARZ/KUCHARKA - oferty pracy (2)
przygotowywanie potraw
FIRMA GASTRONOMICZNA PAWEŁ RYMARCZYK - 2020-08-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Umowa o pracę na czas określony (25.08-2020-31.08.2021) z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Praca w godz.: 7:00-15:00.Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 789 68 99, e-mail: przedszkolebw (at) lpt.pl
Przedszkole Samorządowe w Ślęzie - 2020-08-05 - Ślęza (dolnośląskie)
[
kontakt przez PUP - 2020-07-27 - Renice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, mycie i wyparzanie naczyń, sprzątanie powierzchni kuchni.
Publiczna Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Kuropatniku - 2020-07-24 - Kuropatnik (dolnośląskie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowywanie potraw z naszego menu. Przygotowanie produktów do w/w potraw.
REN-CAR RYSZARD SZPIECH PIZZERIA PRIMAVERA - 2020-07-22 - Niemodlin (opolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW. WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI.
FARMER CATERING Aneta Szczerbińska - 2020-07-17 - Dębica (podkarpackie)
Wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie; zakres obowiązków: organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zgodnie z zasadami BHP i przeciwpożarowymi, planowanie oraz organizacja pracy podległym pracownikom, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI NR 6 IM. NOBLISTÓW POLSKICH W GLIWICACH - 2020-07-16 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań w pizzerii
MAMMA MIA EWA JARKOWIEC - 2020-07-16 - Osiek (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni przedszkolnej , współpraca z pozostałymi pracownikami kuchni , przygotowywanie posiłków dla dzieci - śniadania , obiady , podwieczorki
Przedszkole Miejskie nr 50 w Sosnowcu - 2020-07-13 - Sosnowiec (śląskie)
Sprawowanie całkowitej opieki nad kuchnią, przyrządzanie potraw.
JAROSŁAW NOWACKI STRONGMAN TEAM POLAND - 2020-07-10 - Lubin (dolnośląskie)
Dbanie o estetykę potraw, nadzór nad jakością produktów spożywczych, utrzymanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieny w kuchni, składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego, dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni. Gotowanie dla grup szkolnych, gotowanie na wesela oraz dla gości indywidualnych.
DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz - 2020-07-10 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań i obiadów dla uczniów
Szkoła Podstawowa Nr 15 im. Stefana Żeromskiego - 2020-07-09 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja zamawiania brakującego towaru
RESTAURACJA ORANŻERIA STANISŁAW DRELICHARZ - 2020-07-07 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprawowanie opieki nad kuchnią.
Strongmanteampoland - 2020-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE
"VIKTOR" ANETA WIKTOROWSKA - 2020-06-25 - Błotnica (dolnośląskie)
1.Przygotowywanie posiłków dla dzieci wg jadłospisu: standardowego, bezmlecznego, bezglutenowego, zgodnego z zasadami zdrowego żywienia.2.Dbanie o właściwą kaloryczność posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowego. 3.Stosowanie wytycznych HACCP, przy przygotowywaniu posiłków.4.Planowanie i układanie jadłospisów z dekadowym wyprzedzeniem. 5.Przestrzeganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznej.6.Utrzymanie czystości stanowiska pracy. 7. Współpraca z intendentem
Przedszkole Publiczne nr 7 - 2020-06-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie posiłków,śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących sie na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2020-06-23 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2020-06-17 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych.
Bar Gastronomiczny "U JANA" Jan Charkiewicz - 2020-06-15 - Siedlce (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), obsługa urządzeń gastronomicznych przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 154 IM. EDMUNDA STRZELECKIEGO W WARSZAWIE - 2020-06-10 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, obsługa imprez okolicznościowych. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia). Kontakt z pracodawcą tel.: 695 982 013, 33 879 74 26.
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie - 2020-06-09 - Zakrzów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Wydawanie posiłków.
HOTEL CZARDASZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-08 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych, surówek wg przepisów.
Norbert Ciążyński BAR "KLIMATYCZNA" - 2020-06-05 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 8:00 - 21:00
Wincenty Grzesicki Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "ARON" - 2020-06-05 - Melsztyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków /stołówka szkolna/.
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2020-06-01 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowywanie potraw;
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Wolbórz (łódzkie)
Gotowanie i obróbka cieplna potraw
kontakt przez PUP - 2020-05-29 - Mikołów (śląskie)
Przygotowanie dań dla Gości
kontakt przez OHP - 2020-05-29 - Margonin (wielkopolskie)
- sporządzanie posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2020-05-29 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, doświadczenie w branży gastronomicznej, przygotowywanie potraw typu fast food mile widziane. PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR PRZEDSIĘBIORCZOŚCI). Praca na okres próbny : 3 miesiące z możliwością przedłużenia
POMORSKIE RESTAURACJE JAROSŁAW DOMARADZKI - 2020-05-26 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z umową
ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH "BUDINET" KRZYSZTOF WOŹNIAK - 2020-05-20 - Strzałkowo (wielkopolskie)