Praca Complaint Inspector with Dutch Łódź Grafton Recruitment

APLIKUJ
Opis oferty pracy:
As an Complaint Inspector you will support the European Team in the area of Customer Service in the renowned production company from the food industry with the 150 years of tradition Duties: Identifying preliminary root cause and contacting responsible department ; Formulating response based on feedback from responsible department; Forwarding information to the Customer Care Agent; Contacting with the Logistics Department in case of inspection / returning of goods. Monitoring timely feedback to customer; Monitor the e-invoicing process. Bachelor or master degree (preferable business or languages); Fluent Dutch (min. B2); Very good English (min. B1); Experience in working in international environment – welcome; Knowledge of SAP system – welcome; Analytical skills; Inquisitiveness in solving problems; Self Confidence and commitment. Stable employment based on an employment contract; Benefit package (private medical care, sports card, insurance card, lunch pass); The possibility to develop in the international structures; The opportunity to develop your competence through participation in trainings;

Pracodawca: Grafton Recruitment

Data publikacji ogłoszenia: 2016-09-29

Nazwa stanowiska: Complaint Inspector with Dutch

Państwo: Polska

Województwo: łódzkie

Powiat: m. Łódź

Miejscowość: Łódź

APLIKUJ

Podobne oferty pracy

Inżynier Programista C/C++ (mikrokontrolery) w branży automotovie -

Dla naszego Klienta, centrum R&D z branży automotive, który opracowuje m.in. nowoczesne, wbudowane systemy wizyjne dla pojazdów, do nowo powstałego zespołu, poszukujemy kandydatów z różnego poziomu doświadczenia (od absolwenta po starszego inżyniera) na stanowisko: Inżyniera Oprogramowania systemów wizyjnych. Zakres obowiązków: tworzenie oprogramowania dla zautomatyzowanego środowiska testowego
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Częstochowa (śląskie)

Designer with Tekla -

On behalf of our client we are seeking candidates for the positions of Designer interested in joining new European Design Center in Lodz that belongs to international construction company. Our client specializes in production of concrete and reinforced concrete prefabrications. Main duties: preparation of prefabricated construction designs for Scandinavian and Central European markets. close cooperation with the
Grafton Recruitment - 2016-11-24 - Łódź (łódzkie)

Inżynier Utrzymania Ruchu -

Dla naszego Klienta – globalnej firmy produkcyjnej z branży FMCG – poszukujemy osoby na stanowisko Inżyniera Utrzymania Ruchu: Obowiązki: Identyfikowanie i eliminowanie potencjalnych przyczyn przestojów; Koordynacja działań prewencyjnych i optymalizacja aktywności w zakresie TPM; Zapewnienie efektywnej i bezpiecznej pracy maszyn produkcyjnych; Analiza aspektów technicznych maszyn; Ścisła współprac
Grafton Recruitment - 2016-08-29 - Poznań (wielkopolskie)

Analityk Biznesowy (Robotic Process Automation) -

Jeśli interesują Cię nowe technologie, lubisz podróżować, nie są Ci obce zagadnienia z obszaru automatyzacji procesu oraz masz doświadczenie z software’em – aplikuj Zadania: Bliska współpraca z biznesem Identyfikowanie potrzeb oraz możliwości Robotic Process Automation u klienta Przygotowywanie, wdrażanie strategii RPA Współpraca z programistami, developerami, project managerem Tworzenie standa
Grafton Recruitment - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)

Inżynier ds rozwoju oprogramowania-LTE Platform -

W zespole Grafton Technologies ze szczególnym zaintersowaniem przyglądamy się milośnikom programowania niskopoziomowego – C Stanowisko – Inżynier ds. rozwoju oprogramowania – LTE Plaftorm Zespół progamistów w Krakowie pracuje nad stworzeniem i rozwojem oprogramowania dla stacji bazowych LTE w obszarze sterowników i jądra Linux. Jest to jeden z flagowych projektów, realizowany w Instutucie Researc
Grafton Recruitment - 2016-08-30 - Warszawa (mazowieckie)

Konsultant językowy -

Dla naszego Klienta- znanej marki na poznańskim rynku, poszukujemy osoby na stanowisko: Konsultanta językowego Miejsce pracy: Poznań Będziesz odpowiedzialny za: administrację bazy danych wprowadzanie, aktualizacja danych w systemie analizę poprawności dokumentów, wsparcie klienta drogą telefoniczną oraz mailową wykształcenie wyższe (mile widziane lingwistyczne) biegła znajomość jednego z języków
Grafton Recruitment - 2016-10-09 - Poznań (wielkopolskie)

Asystent wsparcia sprzedaży -

Dla naszego Klienta, firmy w branży wyrobów hutniczych, poszukujemy Kandydatów / Kandydatek na stanowisko: Asystent wsparcia sprzedaży Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: współpracę z sektorem sprzedaży w zakresie obsługi Klienta sprzedaż produktów i usług firmy udział w procesie pozyskiwania nowych Klientów pomoc w tworzeniu ofert techniczno-handlowych oraz doradztwo techniczne dla K
Grafton Recruitment - 2016-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)

Experienced Java Developer -

For our Client, that applies emerging technologies to solve complex software problems and software solutions for many of the world's largest organizations in the retail, financial services, hospitality and tourism, and government sectors, we are looking for experienced Java Developer Job description: design and develop line-of-business web applications using Java Technologies, work face-to-face with clients to id
Grafton Recruitment - 2016-09-18 - Wrocław (dolnośląskie)

Młodszy analityk finansowy z językiem angielskim -

Dla naszego Klienta, centrum usług wspólnych, w związku z otwarciem nowego projektu szukamy kandydatów na stanowisko Młodszego analityka finansowego w obszarze cen transferowych. Osoba na tym stanowisku byłaby odpowiedzialna za obszar cen transferowych: przygotowanie analiz finansowych i kalkulacji dla potrzeb wymogów dot. cen transferowych przygotowanie dokumentacji cen transferowych wykształcenie wyższ
Grafton Recruitment - 2016-09-14 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)

Inżynier Utrzymania Ruchu -

Dla naszego Klienta – globalnej firmy produkcyjnej z branży FMCG – poszukujemy osoby na stanowisko Inżyniera Utrzymania Ruchu: Obowiązki: Identyfikowanie i eliminowanie potencjalnych przyczyn przestojów; Koordynacja działań prewencyjnych i optymalizacja aktywności w zakresie TPM; Zapewnienie efektywnej i bezpiecznej pracy maszyn produkcyjnych; Analiza aspektów technicznych maszyn; Ścisła współprac
Grafton Recruitment - 2016-09-24 - Poznań (wielkopolskie)

Przedstawiciel handlowy w branży FMCG -

Dla naszego Klienta, zagranicznej firmy działającej w sektorze FMCG w związku z rozwojem struktur sprzedażowych poszukujemy kandydata na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy. Zakres obowiązków: realizacja planów sprzedażowych na rynku śląskim (Nowy Sącz i okolice) negocjowanie i realizacja kontraktów handlowych pozyskiwanie nowych klientów planowanie i egzekucja akcji promocyjnych współpraca z wewn
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Nowy Targ (małopolskie)

AR Accountant with English -

For our Client, international company we are looking for candidates for the position of AR Accountant with English. Key responsibilities: Customer Master Data Management Invoice Processing Incoming Payments / Bank Cash Collection Retail specific Activities Month End Close Activities Min. 6 months of experience in AR department or Customer Services depratment Fluent English Task and time management skills - planni
Grafton Recruitment - 2016-10-17 - Kraków (małopolskie)

Specjalista ds Kontrolingu -

Dla naszego Klienta - prestiżowej organizacji z branży paliwowej, zajmującej czołowe miejsca w rankingach firm w Polsce, poszukujemy kandydatów na stanowisko: Specjalisty ds Kontrolingu Zakres obowiązków: dostarczanie wiarygodnej informacji zarządczej (cyklicznej i ad-hoc), służącej do podejmowania decyzji kierownictwu firmy, wspieranie poszczególnych działów w firmie w zakresie zagadnień finansowy
Grafton Recruitment - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)

Elektromechanik w Dziale Utrzymania Ruchu -

Dla międzynarodowej firmy produkcyjnej z Łodzi, lidera w swojej branży, poszukujemy osoby na stanowisko Technika Elektromechanika w Dziale Utrzymania Ruchu. Zakres obowiązków: odpowiedzialność za utrzymanie w ruchu i prawidłowe działanie maszyn i urządzeń produkcyjnych. bieżące usuwanie drobnych usterek. wykonywanie przeglądów maszyn i urządzeń zgodnie z harmonogramem przeglądów. prowadzenie pr
Grafton Recruitment - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)

Specjalista ds marketingu -

Dla naszego Klienta, międzynarodowej organizacji o kapitale szwajcarsko-amerykańskim, działającej w sektorze produkcyjnym i będącej globalnym liderem w swojej branży poszukujemy osoby na stanowisko: Specjalista ds. marketingu Do głównych zadań zatrudnionej osoby będzie należało m.in.: uczestnictwo i rozwijanie globalnych kampanii e-mailowych tworzenie i zarządzanie kampaniami mailingowymi za pomocą
Grafton Recruitment - 2016-12-04 - Warszawa (mazowieckie)

Kierownik Działu Sprzedaży (rynek Agro) -

Dla naszego Klienta, międzynarodowej firmy w branży usług finansowych, poszukujemy Kandydatów / Kandydatek na stanowisko: Kierownik Działu Sprzedaży (Rynek Agro) Osoba na tym stanowisku będzie odpowiadała za: zarządzanie zespołem handlowym (dbanie o motywację i rozwój podległych pracowników oraz wsparcie w codziennych obowiązkach) pozyskiwanie nowych Klientów oraz utrzymywanie dobrych relacji z ju
Grafton Recruitment - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)

Product Manager (paint & coatings) -

Dla naszego Klienta lidera w dystrybucji surowców chemicznych poszukujemy osoby na stanowisko Product Managera (paint & coatings). Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: zarządzanie portfolio produktów kontakt z dostawcami i handlowcami wyszukiwanie i wdrażanie nowych produktów do oferty (rozwijanie produktów i wyznaczanie produktów do wycofania z oferty) tworzenie katalogów produktowych u
Grafton Recruitment - 2016-10-16 - Kraków (małopolskie)

Senior Java Developer -

Dla naszego klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko programisty oraz starszego programisty Java dedykowanych do projektu rozwoju nowej aplikacji firmy. Zakres obowiązków: projektowanie logiki biznesowej opartej o Java Web Technologies koordynowanie i przeprowadzenie testów oraz rozwój aplikacji na platformy webowe oraz mobilne (najpopularniejsze przeglądarki, smartfony, tablety) praca w międzynarodowy
Grafton Recruitment - 2016-09-27 - Katowice (śląskie)

SEO/SEM Specialist with Czech -

For our Client international company we are looking for SEO & SEM Specialist for Czech market. You will be responsible for: Implementing SEO strategies in stores in the Czech Republic and Slovakia Identify local areas for on-site improvements in site structure, internal linking and content The use of on-page optimization by sending new content and filling page titles Monitoring and evaluation of competitors C
Grafton Recruitment - 2016-11-07 - Kraków (małopolskie)

Customer Service Specialist with Swedish language -

For our Client, one of the global leader in outstanding customer experience, we are looking for Candidates who would like to join the team responsible for customer service of Swedish speaking clients. Job description: providing phone and e-mail support for Swedish-speaking clients being responsible for keeping the phone calls and correspondence in foreign languages supporting clients in problem diagnosis and solv
Grafton Recruitment - 2016-11-21 - Katowice (śląskie)

PMO Analyst -

Dla naszego klienta, międzynarodowego centrum SSC szukamy zmotywowanych kandydatów gotowych do pracy na stanowisku: PMO Analyst Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za: Zarządzanie dokumentacją projektową. Tworzenie nowych dokumentów i wprowadzanie ich do obiegu. Przygotowanie i zapewnienie raportów na potrzeby różnych działów SSC. Analizowanie i sprawdzenie poprawności wprowadzanych danych.
Grafton Recruitment - 2016-10-12 - Łódź (łódzkie)

Web Developer- PHP -

Dla jednego z naszych Klientów, dostawcy rozwiązań e-commerce, poszukujemy kandydatów na stanowisko Web Developer PHP. Klient proponuje współpracę w oparciu o umowę o pracę. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Tworzenie pełnego produktu na podstawie wymagań biznesowych Współpracę z innymi członkami zespołu przy tworzeniu prostego, czytelnego i łatwego do zastosowania kodu Ocenę po
Grafton Recruitment - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)

Kierownik zmiany -

Naszym Klientem jest międzynarodowa firma produkcyjna, uznany dostawca sprzętu elektrycznego. Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko: Kierownik zmiany Miejsce pracy: bliskie okolice Poznania Zadania: Kierownia pracą zespołu w ułożonej strukturze; Koordynacja pracy na podległym obszarze produkcyjnym; Realizacja planów produkcyjnych; Administrowanie pracy i nadzór nad rozwojem pracowników; Rozwiązywanie
Grafton Recruitment - 2016-10-05 - Poznań (wielkopolskie)

Java Developer -

Naszym Klientem jest globalny producent oprogramowania, który w związku z intensywnym rozwojem poszukuje osób na stanowisko: Java Developer Miejsce pracy: Poznań Projektowanie dedykowanych rozwiązań dla Klientów z sektora finansowego i ubezpieczeniowego Wdrażanie i bieżący nadzór nad realizacją projektu w oparciu o metodykę SCRUM Współpraca z Klientem Zarządzanie dokumentacją techniczną w ramach
Grafton Recruitment - 2016-09-09 - Gdańsk (pomorskie)

Projektant urządzeń elektronicznych -

Dla jednego z naszych Klientów, średniej wielkości centrum R&D rozwijającego systemy wbudowane w różnych branżach (m.in. chirurgia, automotive, inteligentne domy itp.), poszukujemy doświadczonych Projektantów urządzeń elektronicznych. doświadczenie w projektowaniu sprzętu, tworzeniu prototypów, umiejętność posługiwania się lutownicą, oscyloskopem itp., doświadczenie z testami EMC, dobra z
Grafton Recruitment - 2016-10-17 - Wrocław (dolnośląskie)

Księgowa/y do działu Księgi Głównej -

Dla Naszego Klienta, firmy produkcyjnej, posiadającej w SSC w Poznaniu, poszukujemy osoby na stanowisko: Księgowa/y do działu Księgi Głównej. Miejsce pracy: Poznań Zadania: Odpowiedzialność za procesy Księgi Głównej Rejestrowanie i kontrola prawidłowości transakcji finansowych Terminowe wykonywanie operacji księgowych Miesięczne i kwartalne uzgodnienie rachunków bankowych i rozliczeń Usprawniani
Grafton Recruitment - 2016-10-18 - Poznań (wielkopolskie)

Business Analyst -

Naszym Klientem jest amerykańska organizacja, która dostarcza wysoko zaawansowane technologie software'owe dla firm oraz odbiorców indywidualnych. W związku z intensywnym rozwojem firmy poszukujemy ambitnych i uzdolnionych osób, gotowych rozpocząć swoją karierę na stanowisku : Business Analyst Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: bezpośredni kontakt z kontrahentami (wyjazdy zag
Grafton Recruitment - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)

Specjalista SEM -

Dla jednego z naszych klientów, polskiej sieci handlowej poszukuje kandydatów na stanowisko Specjalisty SEM. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: prowadzenie kampanii SEM, analiza i optymilizacja kampanii, praca nad stronami internetowymi, analiza efektów prowadzonych kampanii. wykształcenie wyższe, min. 2-letnie doświadczenie zawodowe, znajomość narzędzi Google, praktyczna znajomość kont
Grafton Recruitment - 2016-09-12 - Łódź (łódzkie)

Talent Sourcer - rekrutacje IT -

Masz już pierwsze doświadczenia w rekrutacji oraz chcesz związać z tym obszarem swoją karierę? Chcesz pracować wśród osób, które lubią przekazywać swoją profesjonalną wiedzę i z którymi możesz zintegrować się po pracy? Jeśli tak właśnie jest – dołącz do Grafton Recruitment - zespołu rekruterów, którym technologie nie są obce. Osoba na stanowisku będzie odpowiedzialna za: wsparcie k
Grafton Recruitment - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)

Talent Sourcer - praktyka -

Firma Grafton Recruitment to renomowana, międzynarodowa firma consultingowa zajmującą się kompleksowym doradztwem personalnym. Jesteś ambitny i Szukasz możliwości rozwoju w branży HR? chcesz zdobyć szlify jako Talent Sourcer w jednej z topowych firm na rynku doradztwa personalnego? Ta oferta jest dla Ciebie Osoba na stanowisku Praktykanta będzie odpowiedzialna za: bieżące wspieranie Konsultantów w re
Grafton Recruitment - 2016-11-18 - Łódź (łódzkie)

Wybierz województwo

Oferty pracy z Indeed

Wybierz kraj