Praca Complaint Inspector with German or Dutch Łódź Grafton Recruitment

APLIKUJ
Opis oferty pracy:
As an Complaint Inspector you will support the European Team in the area of Customer Service in the renowned production company from the food industry with the 150 years of tradition Duties: Identifying preliminary root cause and contacting responsible department ; Formulating response based on feedback from responsible department; Forwarding information to the Customer Care Agent; Contacting with the Logistics Department in case of inspection / returning of goods. Monitoring timely feedback to customer; Monitor the e-invoicing process. Bachelor or master degree (preferable business or languages); Fluent German or Dutch (min. B2); Very good English (min. B1); Experience in working in international environment – welcome; Knowledge of SAP system – welcome; Analytical skills; Inquisitiveness in solving problems; Self Confidence and commitment. Stable employment based on an employment contract; Benefit package (private medical care, sports card, insurance card, lunch pass); The possibility to develop in the international structures; The opportunity to develop your competence through participation in trainings;

Pracodawca: Grafton Recruitment

Data publikacji ogłoszenia: 2016-09-15

Nazwa stanowiska: Complaint Inspector with German or Dutch

Państwo: Polska

Województwo: łódzkie

Powiat: m. Łódź

Miejscowość: Łódź

APLIKUJ

Podobne oferty pracy

Asystent projektanta -

Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy z branży budowlanej specjalizującej się w produkcji prefabrykatów betonowych i żelbetowych, który w tym roku otwiera w Łodzi Europejskie Centrum Projektowe, poszukujemy osób na stanowiska Asystenta Projektanta. Asystent będzie wsparciem dla projektanta w: przygotowaniu projektów budowlanych głównie dla klientów z rynku skandynawskiego. wykonywaniu rysunków
Grafton Recruitment - 2016-11-04 - Łódź (łódzkie)

Java Developer -

Naszym Klientem jest globalny producent oprogramowania, który w związku z intensywnym rozwojem poszukuje osób na stanowisko: Java Developer Miejsce pracy: Poznań Projektowanie dedykowanych rozwiązań dla Klientów z sektora finansowego i ubezpieczeniowego Wdrażanie i bieżący nadzór nad realizacją projektu w oparciu o metodykę SCRUM Współpraca z Klientem Zarządzanie dokumentacją techniczną w ramach
Grafton Recruitment - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)

Inżynier jakości i rozwoju dostawców - przetwórstwo stali -

Dla naszego klienta, firmy z branży przetwórstwa stalowego, poszukujemy doświadczonej osoby na stanowisko inżyniera jakości i rozwoju dostawców. Zakres obowiązków: aktywne działanie na rzecz doskonalenia współpracy z dostawcami zarządzanie bazą dostawców, pod względem kwalifikowania, audytowania, okresowej kontroli i oceny możliwości technicznych, zdolności produkcyjnej, standardów jakościowyc
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Zawiercie (śląskie)

Młodszy/ Standard / Starszy Księgowy GL z jniemieckim -

Stanowisko: Młodszy/ Standard / Starszy Księgowy Dział: General Ledger Miejsce pracy: Kraków Zakres obowiązków: Całościowy proces GL uczestnictwo w zamknięciach miesięcznych, kwartalnych oraz rocznych przygotowanie accruals i journal entries uzgadnianie sald bilansowania wprowadzanie poleceń księgowania fix assets ewidencja środków trwałych VAT doświadczenie w obszarze Księgi Głównej około 1 r
Grafton Recruitment - 2016-09-01 - Kraków (małopolskie)

Specjalista ds analizy kosztów -

Naszym klientem jest centrum finansowe międzynarodowej firmy produkcyjnej. W związku z przenoszeniem procesów finansowych do Polski, poszukujemy osoby na stanowisko specjalisty ds. analizy kosztów. Miejsce pracy: Katowice Zakres obowiązków: udział w migracji procesów do Polski monitorowanie i analizowanie bieżących operacji finansowych kontrola kosztów produkcji reagowanie na odchylenia od budżetu, wy
Grafton Recruitment - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)

Senior Tibco Consultant -

Aktualnie dla naszego klienta poszukujemy doświadczonych kandydatów na stanowisko Senior Tibco Consultant. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: uczestniczenie we wszystkich etapach projektu: od analizy biznesowej przez projektowanie rozwiązań, implementacji i integracji produktu z istniejącymi systemami oraz testach powdrożeniowych, merytoryczne wsparcie sprzedaży na etapie pre-sales poprzez
Grafton Recruitment - 2016-09-29 - Łódź (łódzkie)

Citrix Specialist -

Nowo powstające Centrum IT poszukuje Specjalisty ds Citrix Lokalizacja: Warszawa Do obowiązków na tym stanowisku należeć będzie: analiza problemów i incydentów wynikających z funkcjonowania systemu Citrix świadczenie usług wsparcia dla użytkowników VDI praca nad rozwojem istniejących oraz nowych rozwiązań i produktów instalacja zmian w środowisku serwerów tworzenie dokumentacji zgodnie z istnie
Grafton Recruitment - 2016-11-01 - Warszawa (mazowieckie)

Młodszy specjalista ds logistyki z językiem niemieckim -

Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy, poszukujemy pracowników znających język niemiecki, którzy chcą rozwijać się w obszarze logistyki. Zakres obowiązków: wsparcie klienta niemieckojęzycznego w rozwiązywaniu problemów, wyjaśnianiu wątpliwości związanych z dostawami wprowadzanie zamówień do systemu (Oracle) aktualizacja bazy zamówień wsparcie działu logistyki kontakt z klientami w języ
Grafton Recruitment - 2016-10-24 - Katowice (śląskie)

C (Embedded) Developer -

Klientem jest amerykańska firma zajmująca się produkacją oporgramowania dla systemów i urządzeń z o obszaru Digital TV. Stanowisko: C Developer Miejsce pracy: Warszawa, Śródmiieście Główne obowiązki: uczetsnictwo w pełnym cyklu rozwoju oprogramowania na dekodery STB z wykorzystaniem C i Linux‘a Doświadczenie w programowaniu w C lub C++ Znajomość systemu Linux Komunikatywna znajomość angielski
Grafton Recruitment - 2016-10-02 - Warszawa (mazowieckie)

Ślusarz narzędziowy - branża Automotive - tworzywa sztuczne -

Naszy Klient, międzynarodowa firma z branży Automotive, poszukuje obecnie osoby na stanowisko Ślusarz narzędziowy. Obowiązki: bieżące utrzymanie i regeneracja narzędzi (napawanie, szlify, pasowanie) przygotowanie form wtryskowych do procesu produkcyjnego dokonywanie cyklicznych przeglądów form wtryskowych według określonego harmonogramu diagnozowanie problemów, poszukiwanie przyczyn źródłowych ora
Grafton Recruitment - 2016-11-24 - Sosnowiec (śląskie)

Inżynier Utrzymania Ruchu -

Dla naszego Klienta – globalnej firmy produkcyjnej z branży FMCG – poszukujemy osoby na stanowisko Inżyniera Utrzymania Ruchu: Obowiązki: Identyfikowanie i eliminowanie potencjalnych przyczyn przestojów; Koordynacja działań prewencyjnych i optymalizacja aktywności w zakresie TPM; Zapewnienie efektywnej i bezpiecznej pracy maszyn produkcyjnych; Analiza aspektów technicznych maszyn; Ścisła współprac
Grafton Recruitment - 2016-11-14 - Poznań (wielkopolskie)

Specjalista ds SAP w zakładzie produkcyjnym -

Dla naszego klienta, firmy produkcyjnej, poszukujemy osoby na stanowisko specjalisty ds. SAP. Miejsce pracy: Żory Wśród obowiązków wybranej osoby znajdzie się: praca nad dostosowaniem rozwiązań systemu SAP do potrzeb użytkowników w ramach firmy współpraca z klientami wewnętrznymi – użytkownikami w celu analizy ich potrzeb współpraca z zewnętrznymi developerami i konsultantami opracowywanie uspr
Grafton Recruitment - 2016-10-20 - Żory (śląskie)

Księgowy GL ze znajomością j niemieckiego - SSC -

Dla naszego Klient poszukujemy obecnie kandydatów zainteresowanych kontynuowaniem kariery na stanowisku Księgowego GL z językiem niemieckim. Obowiązki: księgowania związane z zamknięciem miesiąca księgowanie i aktualizowanie rezerw i odpisów aktualizujących uzgadnianie sald kont oraz rozrachunków publiczno-prawnych raportowanie według IFRS współpraca z zespołem AP i AR stały kontakt z klientem w
Grafton Recruitment - 2016-11-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)

Młodszy księgowy w dziale T&E z językiem niemieckim -

Firma Grafton Recruitment dla swojego Klienta poszukuje osoby na stanowisko: Młodszy księgowy w dziale T&E z językiem niemieckim Miejsce pracy: Wrocław Do Twoich zadań na tym stanowisku będzie należało: Wprowadzanie do systemu danych związanych z wydatkami służbowymi i nadgodzinami; Księgowanie faktur i dbanie o aktualność danych w systemie finansowym; Kontrola poprawności i aktualności danych
Grafton Recruitment - 2016-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)

Spanish/Portuguese - Specjalista (Administracja finansowa i collections) -

Naszym klientem jest międzynarodowa firma, do której globalnych struktur - centrum operacyjnego obsługującego globalnie międzynarodowy koncern w obszarze procesów finansowo-księgowych, poszukujemy osoby na stanowisko: Specjalista z j. hiszpańskim (Dział obsługi klienta, międzynarodowych należności) LUB z j. Portugalskim (2 oddzielne wakaty) Za co będziesz odpowiedzialny/a? administracja finansowa or
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)

Buyer/Senior Buyer- indirect procurement -

We are seeking experienced Buyer Position: Buyer/ Senior Buyer (indirect procurement) Workplace: Kraków Main duties: Providing professional service to internal customers and external suppliers, inquiries management, negotiation of individual purchases not covered through frame agreements; Managing sourcing activities; Purchase orders processing; Claim management, initiate credit and debit notes; Coordination of
Grafton Recruitment - 2016-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)

Technical Support Specialist - IT SSC -

Dla naszego klienta, organizacji zajmującej się wsparciem technicznym spółek wchodzących w skład międzynarodowej grupy kapitałowej, poszukujemy kandydatów do nowo utworzonego działu Customer Service na stanowisko Technical Support Specialist. Praca polegać będzie na : analizie i zdalnym rozwiązywaniu złożonych incydentów w zakresie I linii wsparcia identyfikacji, diagnozie oraz reagowaniu na probl
Grafton Recruitment - 2016-09-13 - Gliwice (śląskie)

Przedstawiciel handlowy w branży FMCG -

Dla naszego Klienta, zagranicznej firmy działającej w sektorze FMCG w związku z rozwojem struktur sprzedażowych poszukujemy kandydata na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy. Zakres obowiązków: realizacja planów sprzedażowych na rynku (Nowy Sącz i okolice) negocjowanie i realizacja kontraktów handlowych pozyskiwanie nowych klientów planowanie i egzekucja akcji promocyjnych współpraca z wewnętrznymi d
Grafton Recruitment - 2016-11-07 - Nowy Targ (małopolskie)

QA automation Tester -

We are looking for QA automation test Engineer for our Client, one of the biggest leader in field of medical software solutions which has a great influence on world science development. 1-4 years of experience in QA. Experience with script or programming languages (Perl, Python, Bash, Java). Knowledge of SQL Communicative English. Salary 8000 - 11000 PLN/m Stable employment contract and possibility to grow within
Grafton Recruitment - 2016-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)

AP / AR Accountant with English -

For our Client international, prestigious organization we are looking for : AP / AR Accountant with English Responsibilities: Daily processing and posting of all bill receipts into the Office bank accounts Completion of the Retainer transfer report daily Applying credit notes Liaising with the UK team regarding funds in office account which need to transfer to client account and arranging for immediate bank trans
Grafton Recruitment - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds finansowych z językiem niemieckim -

Dla naszego Klienta poszukujemy kandydatów zainteresowanych podjęciem pracy w obszarze finansów. Obwiązki: analiza zgodności wykonywanej pracy z wymogami i standardami stosowanymi w audycie praca w oparciu o międzynarodowe standardy rachunkowości praca z klientami niemieckojęzycznymi dbałość o jakość wykonywanej pracy, rozwój wewnętrznych procedur i standardów jakościowych dobra znajomość języ
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Katowice (śląskie)

Asystent z językiem włoskim i angielskim -

Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy, poszukujemy entuzjastycznych i zmotywowanych kandydatów gotowych do pracy w dziale obsługi klienta na stanowisku: Specjalista ds. Obsługi Klienta z językiem włoskim Do obowiązków należy: kompleksowa obsługa Klientów udzielanie odpowiedzi na zapytania Klientów Wprowadzanie danych do systemu Tworzenie prostych rapotów bardzo dobra znajomość języka włoskie
Grafton Recruitment - 2016-11-21 - Łódź (łódzkie)

QA automation Tester -

We are looking for QA automation test Engineer for our Client, one of the biggest leader in field of medical software solutions which has a great influence on world science development. 1-4 years of experience in QA. Experience with script or programming languages (Perl, Python, Bash, Java). Knowledge of SQL Communicative English. Salary 8000 - 11000 PLN/m Stable employment contract and possibility to grow within
Grafton Recruitment - 2016-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)

Sales Administrator with Czech -

For our client, international production company, we are looking for candidates who are interested to work as a Sales Administrator with Czech language. Workplace: Łódź, Poland Tasks: Supporting the sales process for the clients from Czech Republic, Slovakia and Hungary; Contacting with the Sales Director: actual support and reporting; Contacting with customers and answering their questions; Planning the deman
Grafton Recruitment - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)

Asystent z językiem niemieckim- praca z klientem zagranicznym -

Naszym Klientem jest jeden z globalnych liderów w dostarczaniu wysokich usług outsourcingowych, który cieszy się bardzo dobrą opinią na rynku. Zapraszamy Cię do zapoznania się z ofertą naszego Klienta jeżeli: jesteś absolwentem oraz posiadasz bardzo dobrą znajomość języka niemieckiego należysz do grupy lektorów lub nauczycieli języków obcych, którzy poszukują zmian w swoim życiu zawodowym a
Grafton Recruitment - 2016-10-11 - Kraków (małopolskie)

Windows Server Administrator -

Dla naszego klienta, organizacji zajmującej się wsparciem technicznym spółek wchodzących w skład międzynarodowej grupy kapitałowej, poszukujemy kandydatów na stanowiska administratorów w obszarze Storage oraz Windows Server. Do zadań kandydata na tym stanowisku należeć będzie: badanie, zarządzanie i rozwiązywanie incydentów współpraca z pierwszą i trzecią linią wsparcia uczestnictwo w dyżur
Grafton Recruitment - 2016-11-21 - Gliwice (śląskie)

Customer Support Specialist with Italian -

Jeśli biegle porozumiewasz się w języku włoskim, lubisz kontakt z ludźmi, międzynarodowe środowisko pracy oraz chcesz pogłębić swoją wiedzę techniczną, aplikuj Ta oferta powinna Cię zainteresować Główne zadania: Zapewnienie technicznego wsparcia biznesowym, międzynarodowym klientom Rozpatrywanie reklamacji Diagnozowanie usterek i eskalacja ich do zespołów technicznych Wykształcenie wyższe lu
Grafton Recruitment - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)

Asystent ds celnych z norweskim -

Dla naszego klienta - globalnej firmy wyspecjalizowanej w usługach transportowo-logistycznych, która w Łodzi posiada centrum SSC - poszukujemy kandydatów ze znajomością języka norweskiego na stanowisko Asystenta ds. opłat celnych. Lokalizacja: centrum Łodzi Główne obowiązki: Kontakt z urzędami celnymi; Prowadzenie transakcji z norweskimi klientami; Przygotowywanie dokumentów do odpraw celnych; Oblic
Grafton Recruitment - 2016-10-24 - Łódź (łódzkie)

Third Party Management (TPM) Monitoring team Associate -

For our Client - an international bank we are currently looking for a person to join a global team and fulfill the position of a: Third Party Management (TPM) Monitoring team Associate Responsibilities: managing and coordinating medium/ high complexity vendor risk related assessments tracking and driving the remediation of Open Issues from reviews, advising vendors and internal organizations on control design and
Grafton Recruitment - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)

Electronic Engineer (Hardware) -

For our Client, R&D center and supplier of embedded systems, we are looking for ambitious and talented Hardware/Elektronic Engineer to join the team. You will be responsible for: schematic design, layout design, production planning for a new product, EMC testing. Master’s degree in electronics engineering or similar Technical Experience, Min. 3 years of practical experience in power electronics, digital cir
Grafton Recruitment - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)

Wybierz województwo

Oferty pracy z Indeed

Wybierz kraj