Praca Content Reviewer with German Warszawa Lionbridge Poland Sp. z o.o.

APLIKUJ
Opis oferty pracy:
We offer: professional development opportunities in a multi-cultural environment – Lionbridge has offices in 28 countries and many of these offices work collaboratively on projects, exposing our employees to a wide range of cultures and work styles ability to cope with the latest technologies full-time job contract flexible working hours employee benefits package work in small multicultural teams an idea driven atmosphere where everyone can suggest improvements to the project friendly work environment Basic requirements: native speaker or fluency in English language is not enough, the candidates must have lived in the English-speaking country and understand the cultural context good knowledge of German must have end-user experience with Windows operating systems (preferred Windows 10) must possess attention to detail and the ability to remain focused on a project possess some testing experience – as an asset ability to work on various shifts between 6:00am and 10:00pm Responsibilities: cultural verification of content presented in accordance with customer guidelines

Pracodawca: Lionbridge Poland Sp. z o.o.

Data publikacji ogłoszenia: 2016-08-16

Nazwa stanowiska: Content Reviewer with German

Państwo: Polska

Województwo: mazowieckie

Powiat: m.st. Warszawa

Miejscowość: Warszawa

APLIKUJ

Podobne oferty pracy

specjalista/-ka ds księgowości -

Randstad Finance realizuje projekty rekrutacyjne na stanowiska specjalistyczne i kierownicze z obszaru finansów, kontrolingu oraz księgowości. Koncentrujemy się na poszukiwaniu wysokiej klasy specjalistów dla firm z różnych branż w całej Polsce. Międzynarodowa, prężnie rozwijająca się organizacja z branży nieruchomości poszukuje kandydatów na stanowisko: specjalista/-ka ds. księgowości Nr ref.:
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2016-10-29 - Warszawa (mazowieckie)

Konsultant telefoniczny ds sprzedaży pakietów medycznych -

Kontakt telefoniczny do klientów w celu prezentacji pakietów medycznych Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku Umiejętności sprzedażowe Poprawna wymowa Motywacja do pracy Wykształcenie średnie Stawkę godzinową oraz wysokie prowizje Praca od poniedziałku do piątku od 10:00 - 18:00 Konkury, bonusy i inne dodatki Profesjonalne szkolenia i warsztaty wspierające Super atmosferę któr
Gi Group Sp z o.o. - 2016-10-31 - Warszawa (mazowieckie)

Pracownik inwentaryzacji za granicą – kierowca Warszawa -

Szukasz możliwości rozwoju? Jesteś gotowy do częstych wyjazdów? Świetnie się czujesz w towarzystwie innych osób? Firma INVENT Sp. z o. o. poszukuje osób chętnych do współpracy na stanowisku: Pracownik inwentaryzacji za granicą – kierowca Zakres obowiązków: • Liczenie towarów w sklepach sieci handlowych • Obsługa urządzeń do skanowania towarów • Pełnienie roli Kierowcy podczas pobytu z
INVENT Sp. z o.o. - 2016-08-13 - Warszawa (mazowieckie)

Software Project Engineer (f/m) -

Currently we are looking for world-class IT experts for one of our partners – a multinational company with a well-established position in the IT industry: On this position you will: Define and implement process and tools standards Evaluate and administrate software tools Develop and maintain software tools for multi project environments Implement and maintain project management methods Requirements: University
IT KONTRAKT Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)

Ambasador/Ambasadorka Marki Tytoniowej -

Ambasador/Ambasadorka Marki Tytoniowej Numer referencyjny: AM/08/2016/WA1 Miejsce pracy: Warszawa Kim jesteśmy? Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju.
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-08-13 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds Integracji Oprogramowania -

Opis Stanowiska Przez pierwsze miesiące zostaniesz solidnie przeszkolony przez firmę, otrzymasz ogromną dawkę wiedzy. Docelowo będziesz zajmować się wdrożeniem oprogramowania u różnych klientów globalnych z branży motoryzacyjnej, produkcji maszyn budowlanych etc. i z biegiem czasu dostawać coraz bardziej samodzielne zadania. Udział we wdrożeniach oprogramowania u klientów zewnętrznych Instalowani
Devonshire Sp. z.o.o. - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)

Ankieterka/Ankieter -

Gi Group jest międzynarodową agencją pracy tymczasowej i doradztwa personalnego, której głównym zadaniem jest oferowanie w pełni wykwalifikowanych pracowników. Jesteśmy liderem na rynku włoskim oraz jedną z czołowych agencji w krajach, w których działamy. Posiadamy Certyfikat Ministerstwa Gospodarki i Pracy nr 570. Obecnie w związku z planami dalszego rozwoju jednego z naszych Klientów poszukujemy
Gi Group Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds likwidacji szkód turystycznych z j francuskim -

Opis stanowiska: merytoryczna likwidacja szkód komunikacyjnych (majątkowe i osobowe),AC, OC, NNW prowadzenie akt szkodowych w systemie informatycznym dedykowanym pracownikom DLS współpraca na zlecenie polskich i zagranicznych Towarzystw Ubezpieczeń Wymagania: biegła znajomość języka francuskiego min. C1 rozwinięte zdolności interpersonalne wielozadaniowość mile widziane doświadczenie w obsłudze kli
ManpowerGroup Sp. z o.o. - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)

Dispute & Credit Control Clerk with German -

Key responsibilities: Contacting customers regarding overdue accounts and determine reasons for non-payment Timely handling of incoming customer complaints and queries via phone and e-mail Identifying the cause and validity of complaint, analyzing of overdue receivables Advising and influencing customers on the payment options for debt recovery Preventing reoccurrence of complaints by cooperating with the Billing
Accenture Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds Rekrutacji -

Jeżeli biegle znasz język niemiecki ta oferta skierowana jest do Ciebie Poszukujemy Kandydatki i/lub Kandydata do naszego zespołu rekrutacji w agencji pośrednictwa pracy opiekunek i opiekunów gotowych do wyjazdu do pracy na terenie Niemiec. Nasza firma posiada stabilną pozycję rynkową i szybko się rozwija. Zakres obowiązków prowadzenie i organizacja procesów związanych z pozyskiwaniem opiekunek i opi
Private Care 24 Plus Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Warszawa (mazowieckie)

Handlowiec ds spedycji (transport morski oraz/lub drogowy) -

Organizowanie spotkań biznesowych, prowadzenie negocjacji, ofertowanie, Budowanie i utrzymywanie długotrwałych relacji biznesowych z klientami, Realizowanie założonych planów sprzedaży, Współpraca z działem operacyjnym. Minimum dwuletnie doświadczenie z zakresu sprzedaży usług TSL (warunek konieczny), Znajomość specyfiki spedycji międzynarodowej (transport morski oraz/lub drogowy), Język angielsk
Prologus sp. z o.o - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)

Asystent/ka Rynku Produktów -

Zadania: wspieranie przełożonego oraz zespołu w tworzeniu całościowego modelu sprzedaży, realizującego przynoszącą zysk sprzedaż we wszystkich kanałach oraz wzrost udziału w rynku; przygotowywanie raportów o sprzedaży, marży netto i zapasie, statystyk oraz prezentacji; przygotowywanie raportów i prezentacji dotyczących badań poziomu satysfakcji klienta; pozyskiwanie precyzyjnych danych oraz info
Job Impulse Polska Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)

Operator plotera frezującego -

Zadania: Obsługa wyspecjalizowanej maszyny, kontrolowanie jakości produkowanych detali i czasów cyklu procesu oraz zgłaszanie usterek i awarii Prowadzenie wymaganej dokumentacji produkcji Przejmowanie i zdawanie zmiany roboczej i obsługi urządzeń w liniach produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procedurami Terminowe i ilościowe wykonywanie planów produkcyjnych z przestrzeganiem obowiązujących standar
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)

FUTURE TEAM LEADERS -

What's the role? We’re looking for Future Team Leaders from all different backgrounds to join our team. Who are Hilti? If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With
HILTI SP. Z O.O. - 2016-10-29 - Warszawa (mazowieckie)

Customer Marketing & Organization Manager -

Ze względu na dynamizm rozwoju firmy poszukujemy Kandydatów do naszego Zespołu w agencji pośrednictwa pracy dla osób gotowych do pracy na terenie Niemiec. ZAKRES OBOWIĄZKÓW: prowadzenie i organizacja procesów związanych z prezentacją i ze sprzedażą ofert proponowanie nowych źródeł pozyskiwania sprzedaży ofert i pozyskiwania Klientów prowadzenie i utrzymywanie kontaktu, pozytywnych relacji w celu
Private Care 24 Plus Sp. z o.o. - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)

Konsultant ds Sprzedaży i Rekrutacji -

Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za: planowanie aktywności sprzedażowej w zakresie profesjonalnych usług HR (praca tymczasowa, rekrutacje stałe) dedykowanych do małych i średnich firm samodzielne prowadzenie projektów rekrutacyjnych (rekrutacje stałe / praca tymczasowa) rozwijanie sieci sprzedaży poprzez pozyskiwanie nowych i umacnianie relacji ze stałymi klientami - odpowiedzialność za stały
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)

Customer Service Representative with Dutch/French -

Gi Group is an international recruitment agency whose main task is to offer fully-qualified employees. We are a leader in the Italian market and one of the main agencies in our countries of operation. We hold certificate No. 570 entitling us to operate as a work agency in Poland. If you want to obtain professional work experience in an international environment? - Apply If you want to use the language every day a
Gi Group Sp. z o.o. - 2016-08-27 - Warszawa (mazowieckie)

Szef Sprzedaży -

kreowanie, nadzorowanie i realizację strategii i planów sprzedaży rekrutacja i zarządzanie regionalnymi przedstawicielami sprzedaży współtworzenie właściwej strategii cenowej bezpośrednia współpraca z kluczowymi klientami firmy monitorowanie działań konkurencji tworzenie motywacyjnego systemu wynagradzania pracowników reprezentowanie firmy w zewnętrznych relacjach handlowych współuczestniczenie
Premium Cigars Sp z o.o. - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)

Technology Consulting Analyst -

Kariera w obszarze konsultingu jest zróżnicowana i stymulująca. Każdy projekt stanowi ciekawe wyzwanie i umożliwia kontakt z nowymi klientami, zagadnieniami biznesowymi, technologiami i ludźmi. Poszukujemy pracowników potrafiących kwestionować konwencjonalny sposób myślenia i będących w stanie oferować unikalne i innowacyjne rozwiązania dla naszych klientów. Nasza firma to miejsce, w którym może
Accenture Sp. z o. o. - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds Floty -

Osoba zatrudniona na powyższym stanowisku będzie zajmowała się telefoniczną obsługą Klienta, utrzymywaniem kontaktów ze stałymi Klientami oraz obsługą techniczną. Wymagania: doświadczenie min. 2 lata w branży motoryzacyjnej, znajomość technologii napraw samochodów osobowych (umiejętność weryfikacji kosztów napraw serwisowych), znajomość pakietu Microsoft Office (w szczególności EXCEL), pr
RR Donnelley Document Solutions Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)

Analityk Biznesowo Systemowy - Bankowość (Obszar Skarbu) -

Zatrudniając ponad 2300 inżynierów, Sii jest liderem wśród dostawców usług IT i inżynierii. Zatrudniamy ludzi z pasją i pracujemy dla najlepszych Aktualnie poszukujemy: Analityk Biznesowo Systemowy - Bankowość (Obszar Skarbu)Miasto: Warszawa 160810-2C25E Zadania Gromadzenie i analiza wymagań biznesowych na etapie inicjalizacji oraz realizacji projektów systemów informatycznych Opracowywanie ogólnyc
Sii Sp. z o.o. - 2016-08-11 - Warszawa (mazowieckie)

Specjalista ds obsługi klienta – j polski -

Zakres obowiązków Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za obsługę klientów polskojęzycznych. Telefoniczne i mailowe wsparcie techniczne dla użytkowników sprzętu AGD/GSM lub telefoniczne wsparcie klientów sieci elektromarketów oraz dosprzedaż towarów i usług. Oczekiwania wobec kandydatów Wykształcenie minimum średnie; Umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną; Umiejętnoś
Sitel Polska Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)

Absolwent IT -

WYMAGANIA Ukończone studia wyższe na kierunku: Informatyka, Cybernetyka lub podobnym; Bardzo dobra znajomość języka angielskiego Doświadczenie w programowaniu w dowolnym języku skryptowym Ogolna wiedza z zakresu inżynierii oprogramowania i aplikacji korporacyjnych; Zainteresowanie rozwiązaniami klasy CRM, ERP czy BI. Mile widziane osoby z doświadczeniem na praktykach w firmach konsultingowych; Doskonał
GRAFTON RECRUITMENT POLSKA SP. Z O.O. - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)

Junior Data Reviewer with English and Polish -

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries and all business functions—underpinned by the world’s largest delivery network—Accenture works at the intersection of business and technology to help cli
ACCENTURE SP. Z O.O. - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)

Analityk Baz Danych -

Zakres prac: Zbieranie oraz analiza wymagań klienta pod kątem wdrożenia ich w korporacyjnej hurtowni danych Modelowanie procesów biznesowych Opracowanie dokumentacji analitycznej oraz projektowej Przygotowanie i prowadzenie szkoleń dla użytkowników systemu Wiodąca rola w procesie testowania/odbioru prac Wymagania: Przynajmniej 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku Dobra znajomość baz danych (szcz
NBC Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Warszawa (mazowieckie)

Senior NET Developer -

Wyzwania: Masz szansę stać się członkiem zespołu ekspertów realizujących projekty dla jednego z największych software house’ów w Polsce. Oferujemy pełną wyzwań pracę przy projektach w międzynarodowym środowisku. Jeśli chcesz być odpowiedzialny za programowanie oraz wdrażanie wielomodułowej aplikacji dla instytucji UE związanej z zarządzaniem informacją (m.in. moduł geolokalizacji czy modu
NBC Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Warszawa (mazowieckie)

konsultant ds optymalizacji procesów bieznesowych -

Randstad Finance realizuje projekty rekrutacyjne na stanowiska specjalistyczne i kierownicze z obszaru finansów, kontrolingu oraz księgowości. Koncentrujemy się na poszukiwaniu wysokiej klasy specjalistów dla firm z różnych branż w całej Polsce. Dla naszego Klienta, dynamicznie rozwijającej się firmy doradczo - szkoleniowej, poszukujemy osób na stanowisko: konsultant ds. optymalizacji procesów biezne
Randstad Polska Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Warszawa (mazowieckie)

Virtualization Specialist -

Key responsibilities may include: Install, configure, maintain VMware infrastructure products Manage and support blade and x86 servers hardware Implementation and support of high availability infrastructure Resolve incidents affecting the operation/availability of high profile production systems Provide high level technical support for application and servers virtual platforms Create and review technical design p
Accenture Sp. z o. o. - 2016-10-16 - Warszawa (mazowieckie)

Elektryk -

Oferujemy: • Pracę w systemie 3 zmianowym: 6.00 -14.00; 14.00 - 22.00, 22.00 - 6.00 • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w Fabryce o najwyższym standardzie w Polsce; • Prywatną opiekę medyczną; • Ubezpieczenie na życie; • Pakiet Emerytalny; • Kartę Multisport; • Świetny zespół i miłą atmosferę pracy. , Dla naszego Klienta poszukujemy Kandydatów na stanowisko: , Zakres odpowiedzia
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)

Hostessa / Hosst -

Do Twoich zadań należeć będzie: Informowanie o promocjach i produktach Udział w akcjach na terenie Warszawy: sklepy sieciowe, punkty handlowe, miejsca imprezowe Budowanie pozytywnego wizerunku marki na rynku Jeżeli: Jesteś dynamiczną, komunikatywną osobą, która przyciąga do siebie innych ludzi Chcesz zostać twarzą jednej z wiodących marek w branży FMCG Chcesz pogodzić studia ze stałą pracą, cz
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Warszawa (mazowieckie)

Wybierz powiat

Wybierz województwo

Oferty pracy z Indeed

Wybierz kraj